Will Arnett over 5e seizoen 'Arrested Development'

Will Arnett over 5e seizoen Arrested Development

Iedereen wil het maken...

Jim Pedd, 21 juli 2016 om 12:18

Sinds Arrested Development zijn vierde seizoen kreeg op Netflix, wachten fans al op een vijfde reeks. Iedere keer dat cast of crew gevraagd wordt hoe groot de kans hierop is, laten ze weten er zin in te hebben. Maar de maanden en ondertussen zelfs al jaren verstrijken alsmaar zonder nieuws. Acteur Will Arnett laat nu weten dat iedereen het nieuwe seizoen wil maken maar dat de uiteindelijke beslissing aan iemand anders is.
”Ik maak vaak een persronde voor iets anders en dan zeg ik bijvoorbeeld ‘Weet je, het is iets dat we allemaal willen maken en het gaat gebeuren’. En dan staat op Twitter dat ik heb gezegd dat het er gaat kome en dan komt het er natuurlijk niet. We zijn nu zes maanden verder en er is nog altijd geen nieuwe reeks gemaakt.”

Er wordt nog altijd over gesproken, maar discussies leiden niet altijd ergens toe. ”Het is iets waar we het altijd wel over hebben, maar zodra we het hebben over onze schema’s, wordt het ineens stroperig. Dus ik weet het niet. Ik weet dat iedereen het wil, maar niet wanneer het er komt.”

”De mensen die er verantwoordelijk voor zijn dat de serie gemaakt wordt, moeten hun boel bij elkaar raken.”

Bron: The Wrap

Lees meer over: Arrested Development, Will Arnett, Netflix, Serie, Vijfde seizoen

Informatie over de serie: Arrested Development

Populair nieuws