Eerste trailer van Baz Luhrmann's 'The Get Down

Trailer Baz Luhrmann 'The Get Down'

Serie is vanaf 12 augustus exclusief op Netflix te zien.

Michelle Iwema, 27 juli 2016 om 14:36

Vanaf 12 augustus is de Netflix Original-serie The Get Down te zien op het streamingkanaal. Dit muzikale spektakel is van de Oscar-genomineerde creator Baz Luhrmann, die eerder Moulin Rouge maakte. De eerste trailer kun je hieronder bekijken.
De dramaserie mixt disco, soul en hiphop om het verhaal te vertellen over New York eind jaren ‘70: gebroken, gewelddadig en blut. Tussen deze brokstukken probeert een groep jongeren met weinig positieve vooruitzichten zich staande te houden met coole dansmoves, graffiti uitspattingen en hun hechte vriendschap.

Hoofdrollen worden gespeeld door Shameik Moore en Jaden Smith. Smith speelt in de serie de 18-jarige Marcus 'Dizzee' Kipling, een getalenteerde en enigmatische graffiti-artiest die opgroeit in de South Bronx in de jaren '70. Naast Luhrmann bestaat het creatieve team uit viermalig Oscarwinnaar Catherine Martin, Stephen Adly Guirgis (winnaar van een Pulitzer Prize), hip-hop historicus en schrijver Nelson George, hip-hop pioniers Grandmaster Flash en DJ Kool Herc en rapper/producent Nas.


Kijken jullie uit naar deze serie?

Bron: Netflix

Lees meer over: The Get Down, Jaden Smith, Baz Luhrmann, Moulin Rouge, Netflix Serie, Trailer

Populair nieuws