search
'Star Trek: Discovery' mogelijk voor eerste serie?
Series / Nieuws

'Star Trek: Discovery' mogelijk voor eerste serie?

En welke hints bevat het nummer van Bryan Fullers nieuwe schip?

Er is nog maar weinig bekend rond Star Trek: Discovery. We weten dat Bryan Fullers visie op het universum van Gene Roddenberry zich afspeelt in de tijdlijn van de series (en dus niet de Kelvin-tijdlijn van de laatste drie live-action films). Ook is bekend dat er nieuwe personages komen, nieuwe soorten en nieuwe planeten en er zijn een paar geruchten geweest over een vrouwelijke kapitein.


Ain't It Cool hint er nu naar dat de film zich voor de oorspronkelijke serie af gaat spelen. De site mocht over de serie praten met Fuller en die vertelde dat er een hint naar de tijd zit in het nummer van het schip. "Er zit een grote aanwijzing in het nummer van het schip, dat erop wijst wanneer we ons afspelen."

Ook vertelde Fuller dat het nummer nog een andere hint zou kunnen bevatten. Volgens sommigen hint de 31 naar Section 31, een geheime organisatie die in een aantal series in de franchise een rol speelde. "Er zijn aspecten in het eerste seizoen, die je zou kunnen interpreteren als een verbinding. Of niet."

De U.S.S. Discovery heeft het nummer NCC-1031 voorop staan, een nummer dat ver voor dat van de U.S.S. Enterprise komt. Die draagt het nummer NCC-1701, dus het is de vraag of de serie zich echt zo vroeg afspeelt of niet. Volgens Fuller zullen eerste grote details volgen op 10 augustus.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen