search
50 Cent maakt Starz-superheldenserie 'Tomorrow, Today'
Series / Nieuws

50 Cent maakt Starz-superheldenserie 'Tomorrow, Today'

De rapper/acteur was eerder medeverantwoordelijk voor de succesvolle Starz-serie Power.

Starz heeft vandaag aangekondigd dat ze een superheldenserie met de titel Tomorrow, Today ontwikkelen. De serie is gebaseerd op een script van Curtis '50 Cent' Jackson, die samen met Anthony Cipriano (Bates Motel) en Dan Kay (I.T.) dienst zal doen als uitvoerend producent.


Het verhaal van de serie gaat over een veteraan die in het beruchte zuiden van Chicao woont, en na onterecht in de gevangenis terecht te zijn gekomen de proefpersoon wordt van een doorgedraaide gevangenisdokter. Wanneer hij ontsnapt uit de gevangenis moet de veteraan zich zien te verzoenen met de wereld die hem heeft verraden en zijn krachten inzetten om anderen te redden.

Jackson produceerde eerder de succesvolle Starz-serie Power, waarvan laatst werd aangekondigd dat er nog minimaal twee seizoenen komen. Dit nieuwe project maakt deel uit van een jarenlange deal die de rapper met het netwerk heeft getroffen.

Cipriano, Kay en Kirkland Morris zullen ook scenario's schrijven voor Tomorrow, Today. Wanneer de serie moet worden uitgezonden, is nog onbekend.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen