50 Cent maakt Starz-superheldenserie 'Tomorrow, Today'

50 Cent maakt superheldenserie

De rapper/acteur was eerder medeverantwoordelijk voor de succesvolle Starz-serie Power.

Zilko Tarici, 3 augustus 2016 om 08:00

Starz heeft vandaag aangekondigd dat ze een superheldenserie met de titel Tomorrow, Today ontwikkelen. De serie is gebaseerd op een script van Curtis '50 Cent' Jackson, die samen met Anthony Cipriano (Bates Motel) en Dan Kay (I.T.) dienst zal doen als uitvoerend producent.
Het verhaal van de serie gaat over een veteraan die in het beruchte zuiden van Chicao woont, en na onterecht in de gevangenis terecht te zijn gekomen de proefpersoon wordt van een doorgedraaide gevangenisdokter. Wanneer hij ontsnapt uit de gevangenis moet de veteraan zich zien te verzoenen met de wereld die hem heeft verraden en zijn krachten inzetten om anderen te redden.

Jackson produceerde eerder de succesvolle Starz-serie Power, waarvan laatst werd aangekondigd dat er nog minimaal twee seizoenen komen. Dit nieuwe project maakt deel uit van een jarenlange deal die de rapper met het netwerk heeft getroffen.

Cipriano, Kay en Kirkland Morris zullen ook scenario's schrijven voor Tomorrow, Today. Wanneer de serie moet worden uitgezonden, is nog onbekend.

Bron: Deadline

Lees meer over: Curtis 50 Cent Jackson, Power, Starz, Anthony Cipriano, Dan Kay

Populair nieuws