search
Peter Capaldi blijft waarschijnlijk als 'Doctor Who'
Series / Nieuws

Peter Capaldi blijft waarschijnlijk als 'Doctor Who'

Steven Moffat gelooft van wel.

De BBC heeft genoeg materiaal gegeven aan Doctor Who-fans om over te speculeren. Showrunner Steven Moffat vertrekt na het nieuwe seizoen in 2017 uit de serie en het was lange tijd de vraag of acteur Peter Capaldi wel aan zou blijven. Den of Geek heeft nu een opmerking van Moffat gevonden die ernaar hint dat Capaldi gewoon aanblijft.


"Ik heb geen reden om aan te nemen dat ik de Doctor eruit moet schrijven," aldus Moffat. "Peter houdt van de rol en laten we hopen dat 't voorlopig zo blijft." Moffat hoopt verder iets moois achter te laten voor opvolger Chris Chibnall.

"Het vertrek van een showrunner betekent niets voor het publiek. De meeste mensen weten niet eens af van mijn bestaan, dus als ik ze gedag zou zeggen, vragen ze zich alleen af wie ik ben. Oh, stel je toch voor! Ik ga dus niets speciaals doen met mijn vertrek. Ik wil gewoon een goed laatste seizoen maken, voordat ik de serie overhandig aan Chris."

Capaldi heeft overigens wel nog alleen getekend voor het tiende seizoen dat in de lente van 2017 te zien is. Vermoedelijk krijgt de BBC binnenkort wel een krabbel van hem voor ook de elfde reeks.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen