Onthullende synopsis 'Agents of SHIELD' S4

Onthullende synopsis Agents of SHIELD S4

Ghost Rider en de nasleep van Civil War...

Jim Pedd, 4 augustus 2016 om 08:00

Over een paar maanden komt er het vierde seizoen van Agents of SHIELD. Om die reden heeft zender ABC alvast een uitgebreide synopsis vrijgegeven, die veel informatie geeft over de nasleep van de Civil War (tussen de Avengers) en de komst van de Ghost Rider.
In de nasleep van hun reis naar een andere planeet, waren Director Phil Coulson (Clark Gregg) en de rest van het team nog vastbeslotener dan ooit om een einde te maken aan Hydra. Ze hadden nooit verwacht dat ze het tegen hun krachtigste tegenstander op zouden moeten nemen – de extreem krachtige Inhuman Hive, die van planet Maveth geteleporteerd werd naar het lichaam van hun vijand Grant Ward. Het team wist Hive te doden en Hydra neer te halen, maar rouwt nog altijd om de dood van mede-agent en Inhuman Lincoln Campbell.

In het licht van de Sokovia Accords en met Hydra vernietigd, is SHIELD weer legitiem en hoeft het niet meer in de schaduwen te werken. Aangezien de wereld aanneemt dat Coulson dood is, moet de organisatie een nieuwe directeur (Jason O’Mara) als gezicht van de dienst. Coulson is nu weer een gewone agent en gaat samenwerken met Mack (Henry Simmons), om Enhanced people, aka Inhumans op te sporen. Ze proberen Daisy (Chloe Bennet), aka Quake, op te sporen en te vangen, want zij is er in haar eentje mee bezig zonden uit het verleden goed te maken. Maar de wereld gelooft dat Daisy een gevaarlijke crimineel is die banken en bruggen vernietigd heeft en de nieuwe directeur vindt het geen probleem haar voorgoed uit te schakelen. Agent May (Ming-Na Wen) krijgt de opdracht nieuwe, specialistische teams op te leiden en Fitz (Iain De Caestecker) en Simmons (Elizabeth Henstridge) hebben een flinke stap vooruit gezet in hun relatie. Maar met Simmons promotie als speciaal adviseur voor de directeur van qetenschap en technologie, vinden Fitz en andere teamleden het moeilijk haar te vertrouwen.

Robbie Reyes (Gabriel Luna) komt verder de levens van Agent Coulson en het team binnengereden, als de angstaanjagende Ghost Rider. Is hij een vriend of vijand voor SHIELD – en voor de wereld? Ondertussen ontdekt Fitz dat de geniale en bevriende Dr. Radcliffe (John Hannah) begonnen is het met de ontwikkeling van een nieuwe, geheime uitvinding.”


Vanaf 20 september weer op tv.

Lees meer over: Agents of SHIELD, Marvel, Ghost Rider, Civil War, Synopsis, ABC

Informatie over de serie: Agents of S.H.I.E.L.D.

Populair nieuws