search
Thema zesde seizoen American Horror Story blijft geheim
Series / Nieuws

Thema zesde seizoen American Horror Story blijft geheim

Het thema zal niet op voorhand bekend worden gemaakt.

Ongeveer een maand voor de première van het zesde seizoen van American Horror Story zitten fans nog steeds te wachten op het thema voor het nieuwe deel van de reeks. De bekendmaking hiervan moet er nu toch echt langzaam maar zeker gaan aankomen... Of niet?


Fans zullen waarschijnlijk nog tot aan de première op hun honger blijven zitten. FX CEO John Landgraf heeft namelijk in een interview aangegeven dat telkens bij de lancering van een nieuw deel uit de reeks de setting op voorhand werd aangekondigd. In samenspraak met Ryan Murphy werd er deze keer evenwel voor gekozen om het script geheim te houden tot op het ogenblik dat de eerste aflevering wordt uitgezonden.

"De trailers die tot dusver met betrekking tot het zesde seizoen van American Horror Story op de wereld zijn losgelaten zijn slechts het topje van de ijsberg. Bovendien moeten fans er zich bewust van zijn dat er verschillende trailers zijn gemaakt die een foutief beeld scheppen van wat het thema van het zesde seizoen nu precies kan zijn. Op deze manier hopen we verwarring te kunnen blijven zaaien."

Het enige wat we wel weten van het zesde seizoen van American Horror Story is dat een groot deel van de voorgaande cast terug van de partij zal zijn. Welke duistere gebeurtenissen de kijker nu weer te wachten zullen staan blijft vooralsnog evenwel een goed bewaard geheim.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen