search
Jeph Loeb hoopt op revival 'Agent Carter'
Series / Nieuws

Jeph Loeb hoopt op revival 'Agent Carter'

Of dat nou een film of serie wordt maakt het Marvel-hoofd niet uit.

We weten van Hayley Atwell dat ze maar al te graag terugkeert in het onlangs geannuleerde Agent Carter. Die terugkeer wordt moeilijk, want een van de grootste partners van Marvel als het aankomt op televisieseries, Netflix, wil het niet en ABC is de zender die de stekker eruit trok. Toch hoopt Jeph Loeb, hoofd van Marvels televisiedivisie, op een terugkeer.


"Wat Marvel-televisie dagelijks doet verbindt ons met onze partners. ABC, FX, Fox, Netflix, Freeform, zij vertellen ons wanneer ze iets graag willen zien. Dus natuurlijk ,als iemand ons bel en zegt, 'We willen in mei 2017 een twee uur durende Agent Carter-film zien', dan zeggen wij natuurlijk ja en gooien we de grootst mogelijke Agent Carter film bij elkaar," vertelde Loeb.

Hij hoopt snel nog een nieuw seizoen te kunnen maken. "Iedereen die dit leest heeft wel in de bioscoop gezeten en gezien hoe Phil Coulson in The Avengers om het leven komt, maar we staan op het punt onze 67ste aflevering met hem te maken en zijn hard op weg naar 100 afleveringen voor Agents of SHIELD. Dat had nooit gekund zonder Phil Coulson en Clark Gregg. Ik ben Hayley erg dankbaar dat ze die rol weer wilde spelen. Maar het korte antwoord is dat ik hoop dat er meer komt."

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen