Giancarlo Espotio wees rol in Marvel-serie af

Giancarlo Espotio wees rol in Marvel-serie af

Hij wil liever in een film spelen van Marvel.

Jim Pedd, 29 augustus 2016 om 12:26

De afgelopen jaren is er een iets duidelijkere scheiding ontstaan tussen Marvels films en televisieseries. Waar er wel een connectie bestaat als het aankomt op de gebeurtenissen, lijken acteurs weinig sprongen meer te maken zoals eerst was. Om die reden kiezen sommige acteurs erg voorzichtig welke rol ze spelen.
Zo ook acteur Giancarlo Esposito. Hij bleek een rol aangeboden te hebben voor een van de Marvel-series, maar wees het af. ”We hebben proberen uit te vogelen waar we aan zouden kunnen samenwerken. Ze kwamen naar me met een voorstel voor hun televisieafdeling, maar toen realiseerde ik me dat ik dan misschien nooit naar de films zou kunnen overstappen. Als je een Marvel-personage bent in de televisieversie bent, moet je dat personage blijven. Ze dragen die nooit over naar de films.”

Natuurlijk klopt dat niet helemaal, want er zijn meerdere acteurs die in meerdere rollen te zien waren. Denk aan acteur Alfre Woodard, die een kleine rol heeft in Captain America: Civil War en in Luke Cage. Of wat te denken van Enver Gjokaj die in The Avengers en Agent Carter speelde. Een mogelijkheid is natuurlijk dat Esposito gewoon te bekend is om die stap te nemen.

Bron: CB

Lees meer over: Giancarlo Esposito, Marvel, Film, Serie, Crossover

Populair nieuws