search
Marvel wil serie rond Squirrel Girl maken
Series / Nieuws

Marvel wil serie rond Squirrel Girl maken

De serie wordt een komedie.

TVLine schrijft dat Marvel Entertainment en ABC Studios werken aan een komedieserie met de titel New Warriors. Die zou vooral moeten draaien om heldin Squirrel Girl. Welke zender de serie moet gaan maken is niet bekend, maar Marvel en ABC Studios bezoeken naar het schijnt meerdere streamingkanalen en kabelnetwerken.


De New Warriors verschenen voor het eerst in The Mighty Thor #411 en worden omschreven als een soort juniorversie van de Avengers. De oorspronkelijke New Warriors zijn bedacht door Tom DeFalco, die daarvoor Marvel-helden als Firestar, Marvel Boy, Namorita, Nova en Speedball verzamelde. Uiteindelijk voegden ook Silhouette, Rage, Hindsight Lad, Bandit, Dagger, Darkhawk, Powerpax, Turbo en the Scarlet Spider zich bij het team.

Squirrel Girl zou er in deze versie ook deel van uit moeten maken. Veel fans van actrice Anna Kendrick denken dat zij haar zou moeten spelen. Een tijd geleden zei ze zelf dat ze dat ook wel ziet zitten. Wellicht dat Marvel en ABC dus brood hierin zien (al is dat natuurlijk niet meer dan speculatie).

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen