Katee Sackhoff voegt zich bij 'Star Wars: Rebels'

Katee Sackhoff voegt zich bij Star Wars: Rebels

Ze spreekt de stem van haar Clone Wars-personage opnieuw in.

Jim Pedd, 13 september 2016 08:00

Actrice Katee Sackhoff gaat haar personage uit Star Wars: The Clone Wars opnieuw spelen voor Star Wars: Rebels. Het gaat om de Mandalorian Bo-Katan. Sackhoff onthulde het nieuws zelf tijdens de Sydney Comic-Con, zonder te vermelden wanneer het personage haar opwachting maakt in het seizoen.
Bo-Katan was in The Clone Wars belangrijk als bondgenoot van Duchess Satine. Welke rol Bo-Katan er ditmaal op nahoudt is dan weer niet zeker. Wel weten we dat ze te maken zal hebben met Mandalorian Sabine, die in Rebels een rol heeft. Die krijgt sowieso een belangrijke rol dit seizoen, gezien de volgende synopsis:

“Nu ze een geheime basis op Atollon hebben, probeert de bemanning van de Ghost, nu geleid door een krachtigere Ezra, de vloot van de rebellen te versterken door nieuwe grondstoffen en rekruten te verzamelen. Tegelijk probeert het Keizerrijk onder leiding van de kille Grand Admiral Thrawn de ontpoppende rebellen de kop in te drukken. In seizoen drie nemen Ezra en Sabine nieuwe rollen op zich en nieuwe uitdagingen aan, terwijl de rebellen zich voorbereiden op hun grootste missie tot nu toe: direct de strijd aangaan met het Keizerrijk.”

Vanaf 24 september weer te zien!


Bron: Collider

Lees meer over: Katee Sackhoff, Star Wars Rebels, Lucasfilm, Star Wars The Clone Wars, Bo Katan

Informatie over de serie: Star Wars Rebels

Populair nieuws