Synopsissen onthullen eerste details 'Black Mirror'

Eindelijk zijn de onderwerpen bekend!

Jim Pedd, 13-09-2016 10:11

Sinds Netflix een nieuw seizoen voor Black Mirror heeft aangekondigd, is het stil geweest rond de serie. Nu heeft men echter de uitgangspunten van de eerste afleveringen onthuld bij Entertainment Weekly. Het blad kreeg van bedenker Charlie Brooker titels en synopsissen voor alle zes de nieuwe aankomende afleveringen. Vanaf 21 oktober is de complete serie te streamen.
Nosedive: Een onzekere kantoorwerker (Bryce Dallas Howard) leeft in een wereld waarin iedereen elke sociale interactie tot in het obsessieve een cijfer toekent. Ze denkt dat ze eindelijk een manier gevonden heeft om net zo goed te scoren als haar vriendin (Alice Eve), die tot de elite van de samenleving behoort.

San Junipero: Speelt zich af in het verleden, in de jaren tachtig. Mackenzie Davis en Gugu Mbatha-Raw spelen nieuwkomers in een strandstadje waar alles gelijk staat aan zon, surfen en seks.

Shut Up and Dance: Een teruggetrokken 19-jarige (Alex Lawther) trapt in een online valstrik en moet al snel samenwerken met een vreemde man (Jerome Flynn). Beiden zijn afhankelijk van het mededogen van mensen die ze niet kennen.

Men Against Fire: Militair verhaal dat zich in een toekomst na een oorlog afspeelt. Een nieuwe soldaat (Malachi Kirby) moet angstige dorpelingen beschermen tegen gruwelijke mutanten. Daarbij krijgt hij hulp van soldaat Raiman (Madeline Brewer), die denkt een nieuwe techniek te hebben gevonden die kan helpen bij de strijd.

Playtest: Een wereldreiziger (Wyatt Russell) komt aan in Engeland, en krijgt daar een relatie met een vrouw (Hannah John-Kamen). Hij is journalist en mag de nieuwste gametechnologie uittesten.

Hated in the Nation: Een rechercheur (Kelly Macdonald) werkt samen met een jonge sidekick om een reeks gruwelijke moorden met een sinistere link met sociale media te onderzoeken.

Bron: EW

Lees meer over: Netflix, Black Mirror, Synopsis, Charlie Brooker

Populair nieuws