search
Tweede seizoen 'Da Vinci's Demons' nog grootschaliger
Series / Nieuws

Tweede seizoen 'Da Vinci's Demons' nog grootschaliger

Hoofdrolspeler Tom Riley en showrunner David S. Goyer over de nieuwe reeks.

Deze maand is het tweede seizoen van Da Vinci's Demons van start gegaan in de Verenigde Staten. In een interview met MTV gingen hoofdrolspeler Tom Riley en showrunner David S. Goyer in op hun plannen met het nieuwe seizoen.


Waar begint dit tweede seizoen precies? "De eerste vijf minuten worden verrassend voor het publiek," aldus Goyer. "Want we beginnen zes, zeven maanden in de toekomst. We krijgen een blik op de toekomst, de dingen die aan het einde van het tweede seizoen gaan gebeuren."

En we mogen een enorme cliffhanger verwachten. "Ik vind het leuk, tenminste in televisie, om een granaat in de kamer te gooien vlak voordat je vertrekt voor het einde van het seizoen," vertelde Goyer over het einde van het tweede seizoen. "Gewoon alles opblazen en af laten branden. Ik houd van zulke televisie. Om vervolgens de brokstukken op te rapen."

"Ik denk dat dit seizoen nog veel beter wordt dan het vorige," vertelde hoofdrolspeler Riley. "Echt waar, ik denk dat het hele seizoen beter is dan het eerste. En de finale wordt spectaculair."

"Ik heb geen handgranaat de kamer ingegooid, maar een atoombom laten vallen," reageerde Goyer daarop. Het tweede seizoen van de serie is in Nederland in het voorjaar op Fox te zien. Wanneer dat precies zal zijn, is nog niet bekend.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen