search
Verhaal voor Roadies na één seizoen afgelopen
Series / Nieuws

Verhaal voor Roadies na één seizoen afgelopen

Het liedje is uit na amper 10 afleveringen

Showtime heeft bekend gemaakt dat het haar muzikale drama 'Roadies' na amper één seizoen heeft gecancelled. De reeks wist op korte tijd de nodige bekendheid te verwerven omwille van de muzikale sterren die tijdelijk in diverse afleveringen hun opwachting maakten. In totaal bestond het eerste seizoen uit amper 10 afleveringen die eigenlijk nooit echt potten wisten te breken.


De kijkcijfers van het eerste seizoen strandden dan ook op een gemiddelde van amper 500.000 kijkers inclusief drie dagen van uitgesteld kijken. Dit ligt behoorlijk ver onder de verwachtingen van de makers.

Cameron Crowe bracht het nieuws naar buiten door middel van een post op zijn officiële blog. Daarin stond het volgende te lezen; "Ondanks het feit dat we nog duizend meer verhalen te vertellen hebben is besloten om na tien uren van muziek en liefde dit project op te bergen. Ik hoop snel terug herenigd te worden met de fantastische cast voor een nieuw project."

Hoe snel dat nieuwe project er zit aan te komen en wat dat dan precies mag zijn is vooralsnog niet bekend. Was jij een fan van Roadies en ga je de serie missen?

Aanbevolen artikelen