search
George R.R. Martin over 'Game of Thrones' prequel
Series / Nieuws

George R.R. Martin over 'Game of Thrones' prequel

En wat denken de showrunners van de mogelijkheid?

De uitreiking van de Emmy-awards is meestal goed voor een paar leuke nieuwtjes. Zo is er ook schrijver George R.R. Martin, die door Deadline ondervraagd werd over de mogelijke toekomst van Game of Thrones, gebaseerd op zijn boeken. Volgens Martin zou er in de toekomst wel eens een prequel-serie kunnen komen.


"Ik heb wel duizenden pagina's aan nepgeschiedenis van alles dat leidde tot Game of Thrones, dus er is genoeg materiaal en ik werk aan nog veel meer," aldus Martin. Maar dat wil niet zeggen dat er snel een nieuwe serie volgt. "Op dit moment hebben we nog een serie af te maken en ik heb nog twee boeken te schrijven. Dus alles is verder pure speculatie."

Tegenover Entertainment Weekly laten showrunners David Benioff en D.B. Weiss verder weten geen nieuwe serie te willen maken als ze eindelijk klaar zijn met het zevende en achtste seizoen van de serie. "Misschien moet je George daarnaar vragen", zeiden ze. "Het is een geweldige, rijke wereld en ik weet zeker dat er nog een serie komt in Westeros, maar voor ons eindigt het hiermee."

Voorlopig echter niet, want er komen natuurlijk nog vijftien afleveringen. "Het wordt groter en het wordt beter. Maar het wordt ook erger. Maar vooral beter."

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen