Meer 'Sherlock' wel mogelijk

Meer 'Sherlock' wel mogelijk

Mits het goed genoeg is.

Jim Pedd, 20 oktober 2016 om 10:09

Zeer kortgeleden leek het er nog op dat het vierde seizoen van BBC-serie Sherlock het laatste zou worden. Dat blijkt bij nader inzien niet helemaal te kloppen. Acteur Benedict Cumberbatch vertelde tijdens een interview met USA Today dat de serie zeker niet perse eindigt met het vierde seizoen.
Hij sprak “met een journalist die iets sensationeels probeerde te scheppen en er clickbait van maakte.” Cumberbatch is dan ook van mening dat “het compleet uit zijn verband gerukt is”. Volgens hem is het vierde seizoen “voorlopig het laatste, maar is er een groot verschil tussen dat en wat de journalist schreef. Hij nam enkel de woorden ‘het is het laatste’ en liet de rest van de paragraaf weg.”

Het blijft er voor Benedict Cumberbatch dan ook vooral vanaf hangen, of er genoeg tijd is voor meer afleveringen en of iedereen het wil. “Alles wat ik kan zeggen, is dat we het allemaal erg druk hebben. We maken allemaal andere dingen en je moet het vierde seizoen zien om te begrijpen waarom het niet zo regelmatig gemaakt blijft worden als eerst.”

De productie van het vierde seizoen is onlangs afgerond. Een releasedatum voor het seizoen is er nog niet, maar de verwachting is dat men begin 2017 begint met uitzenden.

Bron: USA Today

Lees meer over: Sherlock, Benedict Cumberbatch, BBC, Martin Freeman

Informatie over de serie: Sherlock

Populair nieuws