search
Methode crossover 'Supergirl' en 'The Flash' onthuld
Series / Nieuws

Methode crossover 'Supergirl' en 'The Flash' onthuld

Hoe halen Barry & Co. Supergirl naar de gewone wereld?

The CW werkt nu hard toe naar crossovers tussen de series The Flash, Arrow, Legend of Tomorrow en Supergirl. De grote vraag waar fans mee zitten, is hoe men Supergirl (Melissa Benoist) naar de realiteit van de andere series brengt. Marc Guggenheim, producent van onder meer The Flash en Arrow, vertelde tegenover Entertainment Weekly wat men van plan is.


"Zodra de helden zich realiseren dat ze het op moeten nemen tegen buitenaardse wezens, besluiten ze dat ze ook een alien nodig hebben," vertelde Guggenheim. Daarin speelt Barry Allen (Grant Gustin) een belangrijke rol. "Gelukkig kent Barry een erg aardige alien. Ik denk niet dat het een grote verrassing zal zijn dat Barry en Cisco, met al hun ervaringen met Aarde-2 en het multiversum, haar van CBS-Aarde kunnen plukken."

Het gaat nog even duren voordat de crossover er komt, maar als die er komt wordt die vast heel episch. De bedoeling is om over vier afleveringen te laten zien hoe de helden het opnemen tegen buitenaardse wezens, de Dominators.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen