Jason Momoa's 'Frontier' krijgt tweede seizoen

Jason Momoa's 'Frontier' krijgt tweede seizoen

Netflix heeft het alvast besteld.

Jim Pedd, 27 oktober 2016 08:00

Netflix lijkt erg blij te zijn met de serie Frontier van acteur Jason Momoa. De show krijgt van Netflix en Discovery Canada een tweede seizoen. Dat terwijl de eerste reeks nog in première moet gaan. In de VS zal dat op 6 november zijn en Netflix mag de afleveringen dan als compleet seizoen in de loop van 2017 online zetten.
Frontier is geregisseerd door San Andreas-regisseur Brad Peyton en bedacht door Rob en Peter Blackie. Centraal staat de chaotische en gewelddadige machtsstrijd in de Noord-Amerikaanse handel in bont. De serie heeft uiteraard ook een synopsis, die luidt als volgt:

“Het drama wordt vanuit meerdere perspectieven verteld en speelt zich af in een wereld waarin zakelijke onderhandelingen gewoonlijk opgelost worden met gevechten. Frontier verkent de delicate relaties tussen inheemse stammen Europeanen die tot bloederige conflicten leidden.”

Jason Momoa speelt hierin de rol van Declan Harp, een “ambitieuze, zelfverzekerde, charismatische en ongetemde man met de reputatie van een meedogenloos handelaar, gedreven door lust en wraakgevoelens.” Er zijn ook rollen voor Alun Armstrong, Landon Liboiron en Zoe Boyle.

Bron: THR

Lees meer over: Frontier, Discovery Canada, Jason Momoa, Netflix, Brad Peyton, Rob Blackie, Pete Blackie

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws