HBO wil nieuw seizoen 'The Night Of'

HBO wil nieuw seizoen 'The Night Of'

Maar wil er niet mee beginnen tot de showrunners een goed idee hebben.

Jim Pedd, 1 november 2016 om 10:07

HBO’s The Night Of werd gemaakt als een miniserie, maar nu vertelt HBO-baas Casey Bloys dat er gekeken wordt naar een tweede seizoen. De komst daarvan hangt af van makers Steve Zaillian en Richard Price en de mogelijkheid voor een terugkeer van acteur John Turturro.
“Ja, we willen absoluut een nieuw seizoen,” aldus Bloys. “Het enige probleem met nog een seizoen, is dat zij [Steve Zaillian en Richard Price] met een goed idee moeten komen. Steve en Richard hebben het er uitgebreid over en delen plannen. Maar ik denk dat het een lang proces wordt. Beiden nemen hun tijd en willen alleen iets maken als het ook echt goed is. Ze gaan geen tweede seizoen maken om het maken van nog een seizoen.”

“Ik verwacht dat het seizoen een enkele zaak gaat behandelen. Maar ik denk dat ze nu praten over een hele reeks uiteenlopende mogelijkheden. Dat is alles wat ik nu weet. Ze hebben zich nog niet bij ons gemeld, maar proberen eerst iets goeds te ontwikkelen.”

HBO zal natuurlijk bang zijn dat er een soort True Detective-mislukking komt. Die serie werd ook opgezet als eenmalig iets, maar er kwam een veel slechter ontvangen tweede seizoen. Mocht er van het goed ontvangen The Night Of nog een nieuwe reeks volgen, moet dat de zenderbazen dus echt overtuigen.

Bron: Variety

Lees meer over: HBO, The Night Of, Tweede seizoen, John Turturro, Casey Bloys, Steven Zaillian

Informatie over de serie: Criminal Justice

Populair nieuws