search

Ons nieuws van dinsdag 1 november 2016

Teaser 'Stranger Things' seizoen 2
Series / Video/clip/featurette

Teaser 'Stranger Things' seizoen 2

Waar is Barb?



Hierboven kan je een nieuwe viral promo bekijken rond Netflix-serie Stranger Things. Die draait om de verdwijning van het personage Barb. Het wijst erop dat de gebroeders Matt en Ross Duffer wellicht besloten hebben om het personage terug te brengen naar de serie.

Barb werd gespeeld door Shannon Purser, die met haar rol meteen cultstatus kreeg. Het personage verdwijnt vroeg in het eerste seizoen als gevolg van de Demogorgon en werd niet langer in leven aangetroffen in het Upside-Down. Fans hopen dat ze in elk geval nog een rolletje krijgt en wie weet gebeurt dat ook.

De opnames van dit nieuwe seizoen zijn al volop aan de gang en duren tot april. Het tweede seizoen pikt het verhaal op in de herfst van 1984 en moet invloeden van James Cameron-films hebben. Er zal meer verteld worden over de Demogorgon en het Upside-Down.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Maria Bello mogelijk in 'The Walking Dead' seizoen 8
Series / Nieuws

Maria Bello mogelijk in 'The Walking Dead' seizoen 8

De actrice uit films zoals Lights Out en A History of Violence is een gigantische fan van de populaire serie.

Maria Bello (Lights Out, A History of Violence) heeft onthuld dat ze er alles aan doet om een rol te krijgen in het volgende seizoen van AMC's extreem populaire zombieserie The Walking Dead. Bello, een enorme fan van de serie, suggereert dat ze mogelijk in enige capaciteit haar opwachting zal maken in de nieuwe afleveringen:

"Ik ben geobsedeerd door die serie. Een vriend van mij is een producent van The Walking Dead en ik heb hem gevraagd om een rol voor mij te bedenken voor het volgende seizoen, wat blijkbaar ook echt gaat gebeuren. Al is het slechts een zombie, ik kom hoe dan ook opdagen! Het is echt mijn favoriete serie."

Het zevende seizoen van The Walking Dead ging een dikke week geleden van start. De eerste aflevering werd alleen al in de Verenigde Staten door meer dan 20 miljoen mensen bekeken.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
HBO wil nieuw seizoen 'The Night Of'
Series / Nieuws

HBO wil nieuw seizoen 'The Night Of'

Maar wil er niet mee beginnen tot de showrunners een goed idee hebben.

HBO's The Night Of werd gemaakt als een miniserie, maar nu vertelt HBO-baas Casey Bloys dat er gekeken wordt naar een tweede seizoen. De komst daarvan hangt af van makers Steve Zaillian en Richard Price en de mogelijkheid voor een terugkeer van acteur John Turturro.

"Ja, we willen absoluut een nieuw seizoen," aldus Bloys. "Het enige probleem met nog een seizoen, is dat zij [Steve Zaillian en Richard Price] met een goed idee moeten komen. Steve en Richard hebben het er uitgebreid over en delen plannen. Maar ik denk dat het een lang proces wordt. Beiden nemen hun tijd en willen alleen iets maken als het ook echt goed is. Ze gaan geen tweede seizoen maken om het maken van nog een seizoen."

"Ik verwacht dat het seizoen een enkele zaak gaat behandelen. Maar ik denk dat ze nu praten over een hele reeks uiteenlopende mogelijkheden. Dat is alles wat ik nu weet. Ze hebben zich nog niet bij ons gemeld, maar proberen eerst iets goeds te ontwikkelen."

HBO zal natuurlijk bang zijn dat er een soort True Detective-mislukking komt. Die serie werd ook opgezet als eenmalig iets, maar er kwam een veel slechter ontvangen tweede seizoen. Mocht er van het goed ontvangen The Night Of nog een nieuwe reeks volgen, moet dat de zenderbazen dus echt overtuigen.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Mogelijk nieuw seizoen 'Will and Grace' op komst
Series / Nieuws

Mogelijk nieuw seizoen 'Will and Grace' op komst

Tien jaar na het einde komt de hitserie van NBC mogelijk terug.

Deadline meldt dat er plannen zijn voor een nieuw seizoen van NBC-hitserie . Vorige maand was er ineens een kleine revival in de vorm van een verkiezingsvideo en die scoorde zo goed bij het Amerikaanse publiek, dat er gekeken wordt naar een compleet nieuw seizoen.

De serie is bedacht door David Kohan en Max Mutchnick en ging in 1998 van start. De serie kreeg uiteindelijk acht seizoenen en 194 afleveringen en draaide om beste vrienden Will Truman (Eric McCormack) en Grace Adler (Debra Messing). NBC kijkt nu naar de mogelijkheid van een nieuw seizoen.

Dit zal mogelijk niet naar de zender komen, maar naar een van de partners van NBC "“ Netflix. Dat brengt ons ook al revivals van een serie als Gilmore Girls. Netflix zou dan mogelijk in totaal tien afleveringen maken voor de eerste nieuwe reeks. Mocht je 'm gemist hebben, hieronder nog de video van vorige maand.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.