'Cruel Intentions'-serie krijgt geen groen licht

Cruel Intentions-serie krijgt geen groen licht

NBC heeft besloten de serie toch niet te maken.

Jim Pedd, 2 november 2016 12:19

Nog niet zo heel lang geleden keek NBC naar de mogelijkheid om een televisieserie te baseren op de film Cruel Intentions uit 1999. Daarin zou actrice Sarah Michelle Gellar haar personage, Kathryn Valmont, opnieuw spelen en zelfs regisseur Roger Kumble tekende om te regisseren en de pilot te schrijven. Maar nu blijkt dat de serie niet langer in de maak is.
Als de serie te zien was geweest, had het de avonturen van Bash Casey (Taylor John Smith) gevolgd, het kind van Stephen Valmont (Ryan Phillipe) en Annette Hargrove (Reese Witherspoone) uit de originele film. Witherspoone zou de rol niet opnieuw spelen, maar werd vervangen door Kate Levering.

De reden ligt volgens TVLine, dat als eerste met het nieuws kwam, het feit dat NBC teveel andere series in de maak heeft. De pilot werd namelijk wel goed ontvangen, maar de serie kon niet meer ingepast worden op een manier die te rechtvaardigen viel.

Mogelijk kijkt NBC nog naar de mogelijkheid om de show naar andere zenders of kanalen te brengen, waarbij Netflix en Hulu belangrijke kandidaten zijn.

Bron: TVLine

Lees meer over: Cruel Intentions, Serie, NBC, Sarah Michelle Gellar, Ryan Philippe, Reese Witherspoone, Taylor John Smith

Populair nieuws