Game-ontwikkelaar Ubisoft maakt mogelijk serie met Netflix

Ubisoft mogelijk in zee met Netflix

De spellengigant ontwikkelt momenteel ook films gebaseerd op games zoals Splinter Cell en The Division.

Zilko Tarici, 11 november 2016 om 16:28

Game-ontwikkelaar Ubisoft zal binnenkort voor het eerst van zich laten horen in Hollywood met de film Assassin's Creed, die vanaf 5 januari 2017 in de Nederlandse bioscopen draait. Daarnaast ontwikkelt de spellengigant ook filmversies van Ubisoft-franchises zoals Splinter Cell met Tom Hardy, The Division met Jake Gyllenhaal, een door Michael Bay geproduceerde Ghost Recon-film en films gebaseerd op de Watch Dogs- en Far Cry-reeksen.
Naast al deze films weet een artikel van Reuters vandaag te melden dat de Franse ontwikkelaar in gesprekken is getreden met Netflix om een serie te maken gebaseerd op een van hun games. Meer dan dat weten we helaas nog niet.

Ubisofts eerste non-gameproject was de animatieserie Rabbids Invasion, die in 2013 in première ging en waarvan momenteel het derde seizoen wordt uitgezonden. Een deal met Netflix kan natuurlijk tot van alles leiden; Prince of Persia, Call of Juarez, Rainbow Six, Just Dance, Trials, etc. Welke van deze Ubisoft-games zouden jullie graag als serie willen terugzien?

Bron: Reuters

Lees meer over: Ubisoft, Netflix, Assassins Creed, The Division, Splinter Cell

Populair nieuws