'Easy Street'-liedje uit 'The Walking Dead' haalt Britse hitlijst

Liedje uit 'The Walking Dead' haalt hitlijst

Het favoriete nummer van zombiekiller Daryl werd in een paar dagen ruim 100.000 keer beluisterd in Groot-Brittannië.

Zilko Tarici, 15 november 2016 10:19

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Vele fans van AMC-serie The Walking Dead zullen de derde aflevering van het zevende seizoen nog lang herinneren, en niet alleen vanwege het geweld. Het hoogst irritante liedje Easy Street wat door Negan gebruikt wed om Daryl te pijnigen en ook bij ondergetekende dagenlang bleef hangen lijkt nu een nog langer leven te gaan leiden/lijden, nu het liedje van de obscure band The Collapsable Hearts Club (foute spelling lijkt opzettelijk) nummer 92 van de Britse Top 100 Singles Chart heeft bereikt.
Twee dagen sinds de uitzending van de aflevering werd het liedje al 100.000 keer gedraaid via Spotify. Het feit dat een band waar nog nooit iemand van heeft gehoord dit zo voor elkaar krijgt bewijst opnieuw dat The Walking Dead een wereldwijd fenomeen is. De schrijver van het liedje, Jim Bianco, is in elk geval dolblij met het succes van het nummer.

De derde aflevering van het zevende seizoen werd gisteravond uitgezonden in Amerika. Wat vinden jullie van het liedje Easy Street? Zal het ook hier een plek in de hitlijsten weten te veroveren? De liefhebbers kunnen overigens het liedje hierboven tien(!!!) uur achter elkaar beluisteren. Have fun!


Bron: Comingsoon

Lees meer over: The Walking Dead, Norman Reedus, Andrew Lincoln, Lauren Cohan, Chandler Riggs

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws