search
Marvel maakt 'The Inhumans' tv-serie in IMAX!
Series / Nieuws

Marvel maakt 'The Inhumans' tv-serie in IMAX!

De serie debuteert in IMAX.

IMAX Corp., Marvel Television en Disney's ABC Television Group gaan samenwerken aan de losstaande live action tv-serie The Inhumans. Dit is een groep Marvel-personages met uiteenlopende en unieke superkrachten. De serie vertelt een nog niet bekend episch avontuur van Black Bolt en zijn koninklijke familie.


De samenwerking wordt uniek. De eerste twee afleveringen worden namelijk compleet met IMAX-camera's opgenomen en een speciale versie van de afleveringen wordt vertoond in IMAX-bioscopen, voor slechts twee weken in september 2017. De visuele effecten in de serie, of in ieder geval in de IMAX-afleveringen, worden van bioscoopkwaliteit.

The Hollywood Reporter meldt dat het geen spin-off wordt van ABC's Agents of S.H.I.E.L.D.. Er worden dus nieuwe Inhumans geïntroduceerd. The Inhumans zou zich deels op de maan afspelen en is gesitueerd in het heden.

De wekelijkse uitzendingen moet in de herfst starten op ABC en THR meldt dat de complete serie zal bestaan uit acht afleveringen. Het lijkt er overigens op dat hiermee de filmplannen nog verder op de achtergrond verdwijnen.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen