search
Holly Hunter gecast voor Alan Ball drama
Series / Nieuws

Holly Hunter gecast voor Alan Ball drama

Veel meer over het drama is er evenwel nog niet bekend.

Oscarwinnares Holly Hunter heeft een rol te pakken voor het toekomstige Alan Ball drama van HBO. Veel over de reeks er tot dusver nog niet bekend. Zelfs naar de officiële naam van het project blijft het vooralsnog gissen.


Wat we inmiddels wel weten is dat het nieuwe HBO drama zich zal focussen op een familie bestaande uit verschillende rassen. Het zou hierbij gaan om een professor, zijn vrouw die advocate is evenals hun drie geadopteerde kinderen van Somalië, Vietnam en Colombia. Het koppel zou ook één biologisch kind hebben.

Op het eerste zicht lijkt dit het perfecte gezin, maar daar komt een einde aan op het ogenblik dat één van de kinderen dingen begint te zien die anderen niet opmerken. Is het een mentale ziekte of is er misschien toch meer aan de hand?

Ben jij ook benieuwd naar dit nieuwe project van HBO en wil je vooral weten hoe Hunter haar rol zal vertolken? Daarvoor is het helaas nog even wachten. Het is tot dusver nog niet bekend wanneer we dit nieuwe drama precies mogen verwachten.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen