Grote naam terug voor tweede 'Westworld'

Grote naam terug voor tweede 'Westworld'

Er komen opnieuw 10 afleveringen.

Bram de Groot, 22 november 2016 08:00

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Een grote ster uit HBO's Westworld heeft onthuld dat hij terugkeert voor een tweede seizoen van succesvolle sci-fi serie. Niet weten wie? Lees dan niet verder...
Het is Ed Harris. In de serie speelt de doorgewinterde acteur de mysterieuze "Man in Black." Tegenover BBC Radio 4 gaf hij aan dat hij betrokken zal zijn bij het volgende seizoen. "Ik sprak afgelopen avond met Jonah Nolan, die deze serie heeft bedacht samen met zijn vrouw, en ja ze maken een volgend seizoen," aldus Harris over zijn gesprek met de showrunner. "Ze maken nog eens 10 afleveringen en ik ben betrokken."

Uiteraard is het maar de vraag hoe het personage van Harris terugkeert. In Westworld zijn naast mensen ook heel wat menselijke robots te zien. Het tweede seizoen debuteert waarschijnlijk niet volgend jaar, maar in 2018.

Hieronder een preview voor de negende aflevering "Hidden," de een-na-laatste aflevering van het eerste Westworld seizoen.


Bron: Entertainment Weekly

Lees meer over: westworld, 2016, hbo, Ed Harris, Evan Rachel Wood, James Marsden, Ingrid Bolso Berdal, Anthony Hopkins, Jeffrey Wright, Michael Crichton, Jonathan Nolan, Divorce, Insecure

Informatie over de serie: Westworld

Populair nieuws