search

Ons nieuws van dinsdag 22 november 2016

Anil Kapoor gecast in Amazon pilot
Series / Nieuws

Anil Kapoor gecast in Amazon pilot

Hij speelt het hoofd van een basis op Oasis.

Amazon heeft bekend gemaakt dat het niemand minder dan de 'Slumdog Millionaire' en '24' acteur Anil Kapoor heeft gecast voor haar pilot van The Book of Strange New Things. Kapoor zal in de serie de rol spelen van Vikram Danesh, het hoofd van een basis op Oasis.

The Book of Strange New Things zal gebaseerd worden op de bekende roman van Michael Fabert. In de pilot volgen we een priester die de ruimte wordt ingestuurd om op zoek te gaan naar een nieuwe kolonie. Wat hij vindt zorgt er niet alleen voor dat zijn geloof danig wordt op de proef gesteld, daarnaast komt ook het leven zoals wij dit op vandaag kennen in het gedrang. Klinkt spannend, niet?!

Matt Charman is verantwoordelijk voor het script van de pilot en is tevens aangesteld als executive producer samen met Andy Harries en Lila Rawlings. De pilot wordt een co-productie van Amazon Studios en Left Bank Productions. Ben jij ook al zo benieuwd wat deze pilot allemaal voor ons in petto zal hebben?

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Pilot voor 'Snowpiercer' is besteld
Series / Nieuws

Pilot voor 'Snowpiercer' is besteld

Bong Joon-ho is waarschijnlijk betrokken.

Het gaat dan echt gebeuren: De sterke film Snowpiercer uit 2013 van de Zuid-Koreaanse regisseur Bong Joon-ho wordt een tv-serie. De zender TNT heeft een pilot besteld en de regisseur zou betrokken zijn als uitvoerend producent.

"Snowpiercer heeft een van de meest originele concepten die de afgelopen 10 jaar te zien waren op het witte doek. En de film geeft ontelbare mogelijkheden tot uitdieping in de vorm van een serie... in een wereld waar de mensheid tot het uiterste wordt gedreven."

In het origineel speelt Chris Evans (Captain America: The First Avenger) een belangrijke hoofdrol. Of de serie zich op de trein gaat afspelen in nog niet bekend.

TNT kent succes met series als Falling Skies, The Last Ship, Rizzoli & Isles en Major Crimes. Verdere details over de verschijning zijn nog niet bekend.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Eerste trailer Gus Van Sants 'When We Rise'
Series / Nieuws

Eerste trailer Gus Van Sants 'When We Rise'

Een nieuwe miniserie over de strijd voor homorechten in de Verenigde Staten.



De laatste keer dat er een grote film/serie werd gemaakt over homorechten, werd ons Roland Emmerichs niet erg goed ontvangen Stonewall voorgeschoteld. De voornaamste reden van kritiek was het feit dat er veel details over de rellen van Stonewall over het hoofd werd gezien.

Regisseur Gus Van Sant en schrijver Dustin Lance Black komen nu met hun eigen versie van dit verhaal in de vorm van When We Rise, een nieuwe miniserie van ABC over de strijd voor gelijke rechten voor de lgbt-gemeenschap. De serie begint met de Stonewall-rellen in 1969. De hoofdrollen in When We Rise worden gespeeld door acteurs zoals Guy Pearce, Rachel Griffiths, Mary-Louise Parker, Michael K. Williams, Whoopi Goldberg, David Hyde Pierce, Dylan Walsh en Mary McCormack.

When We Rise moet in februari 2017 zijn première beleven op ABC.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Grote naam terug voor tweede 'Westworld'
Series / Video/clip/featurette

Grote naam terug voor tweede 'Westworld'

Er komen opnieuw 10 afleveringen.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.

Een grote ster uit HBO's Westworld heeft onthuld dat hij terugkeert voor een tweede seizoen van succesvolle sci-fi serie. Niet weten wie? Lees dan niet verder...

Het is Ed Harris. In de serie speelt de doorgewinterde acteur de mysterieuze "Man in Black." Tegenover BBC Radio 4 gaf hij aan dat hij betrokken zal zijn bij het volgende seizoen. "Ik sprak afgelopen avond met Jonah Nolan, die deze serie heeft bedacht samen met zijn vrouw, en ja ze maken een volgend seizoen," aldus Harris over zijn gesprek met de showrunner. "Ze maken nog eens 10 afleveringen en ik ben betrokken."

Uiteraard is het maar de vraag hoe het personage van Harris terugkeert. In Westworld zijn naast mensen ook heel wat menselijke robots te zien. Het tweede seizoen debuteert waarschijnlijk niet volgend jaar, maar in 2018.

Hieronder een preview voor de negende aflevering "Hidden," de een-na-laatste aflevering van het eerste Westworld seizoen.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.