Eerste foto's 'Into the Badlands' seizoen 2

Eerste foto's 'Into the Badlands' seizoen 2

Op de afbeeldingen zien we o.a. Shaun of the Dead-acteur Nick Frost.

Zilko Tarici, 3 december 2016 13:00

AMC heeft vandaag de eerste foto's vrijgegeven van het tweede seizoen van Into the Badlands, de actievolle dramaserie van het netwerk. Het eerste seizoen werd prima ontvangen door zowel critici als fans. Het tweede seizoen, dat uit tien afleveringen bestaat, gaat in maart 2017 van start. De foto's kun je hieronder bekijken.
In seizoen twee van Into the Badlands zien we hoe Sunny en M.K. van elkaar verwijderd raken en gevangen komen te zitten op onverwachte plekken. M.K. probeert ondertussen zijn krachten onder controle te krijgen, en Sunny is vastbesloten om terug te keren naar de Badlands om zijn familie te vinden.

De hoofdrollen in de serie worden gespeeld door Daniel Wu, Marton Csokas, Aramis Knight, Emily Beecham, Orla Brady, Oliver Stark, Sarah Bolger, Ally Ioannides, Madeleine Mantock, Stephen Lang en Nick Frost. Into the Badlands is een creatie van showrunners/uitvoerend producenten Alfred Gough en Miles Millar. Stacey Sher, Michael Shamberg, David Dobkin, Stephen Fung en Wu produceren.Bron: AMC

Lees meer over: Into the Badlands, Nick Frost, Marton Csokas, Daniel Wu, Aramis Knight

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws