'Luke Cage' krijgt tweede seizoen!

'Luke Cage' krijgt tweede seizoen!

Maar eerst hij te zien in The Defenders.

Bram de Groot, 5 december 2016 om 10:12

Marvel Entertainment heeft laten weten dat de Netflix/Marvel-held Luke Cage een tweede seizoen krijgt. Er is zelfs al een teaser vrijgegeven, Check deze hieronder.
In het eerste seizoen van Luke Cage speelt Mike Colter de titelheld en hij moet het daarin opnemen tegen onder meer Erik LaRay Harvey's Willis 'Diamondback' Stryker, Mahershala Ali's Cottonmouth, Alfre Woodards Mariah Dillard en Theo Rossi's Shades.

Cage was overigens ook al te zien in het eerste seizoen van Jessica Jones en heeft uiteraard ook een belangrijke rol in The Defenders, het team-up seizoen welke in 2017 moet verschijnen.

In maart 2017 verschijnt overigens het vijfde seizoen in het Marvel Cinematic Universe op Netflix. Dan is het namelijk de beurt aan Iron Fist. Daarna volgt The Defenders en The Punisher zou ook volgend jaar moeten verschijnen. Een derde seizoen voor Daredevil en een tweede seizoen voor Jessica Jones waren eerder aangekondigd en lijken gepland voor 2018.


Bron: ComingSoon.net

Lees meer over: luke cage, mike colter, jessica jones, netflix, marvel, Alfre Woodard, Memphis Beat, The Last Ship, Black Mariah, iron fist

Informatie over de serie: Luke Cage

Populair nieuws