Mike Colter is Luke Cage in Marvels 'A.K.A. Jessica Jones'

Mike Colter is Marvels Luke Cage!

Eindelijk is er een acteur gevonden voor de geliefde superheld.

Bram de Groot, 23 december 2014 om 15:46

Marvel Entertainment heeft onthuld dat ze acteur Mike Colter hebben aangetrokken voor de rol van de superheld Luke Cage. Hij zal de rol moeten gaan spelen in A.K.A. Jessica Jones.
“Mike straalt de sterkte, schepte en diepte uit van Luke Cage," aldus showrunner en uitvoerend producent Melissa Rosenberg. "We zijn verheugd om het iconische Marvel personage tot leven te wekken."

En Jeph Loeb, baas van Marvel Television: "Fans verlangen naar een levende Luke Cage en in Mike hebben we de perfecte acteur gevonden. Ze zullen hem zien in A.K.A. Jessica Jones en krijgen te zien waarom hij zo'n belangrijke superheld is in de Marvel mythe."

De titelrol wordt ingevuld door Krysten Ritter. Colter is onder meer bekend van de serie als Halo: Nightfall en hij was te zien in The Good Wife en American Horror Story: Coven.

A.K.A. Jessica Jones wordt gemaakt door Marvel Television en ABC Studios en zal via Netflix te bekijken zijn, na de release van Daredevil en vermoedelijk nog in 2015.Bron: Marvel Entertainment

Lees meer over: Luke Cage, AKA Jessica Jones, Mike Colter, Krysten Ritter, netflix, marvel television, Jeph Loeb, daredevil, 2015

Informatie over de serie: Marvel's Jessica Jones

Populair nieuws