'Westworld 2' officieel pas in 2018

Nolan over de ambities.

Bram de Groot, 06-12-2016 17:00

Producer Jonathan Nolan heeft bevestigd dat het het tweede seizoen van Westworld pas in 2018 verschijnt. Dit werd eerder al half aangekondigd door Casey Bloys, President of HBO Programming.
Tegenover The Hollywood Reporter zei Nolan: "Westworld komt zeker niet eerder terug dan 2018. We hebben bij de zender al aangegeven dat dit een ander soort van serie is. Game of Thrones had het voordeel dat het gebaseerd was op een boek, maar ik snap nog steeds niet hoe ze ieder jaar een seizoen kunnen opleveren.

We wisten van te voren dat de productie van Westworld een enorme uitdaging zou worden, evenals het schrijven. We hebben in het begin al gezegd dat dit geen jaarlijkse serie zou kunnen worden, ondanks dat we beseffen dat dit een traditie is op televisie. Met films is dat zo'n drie jaar en ik denk dat we nu het verschillen tussen tv en film splitsen."


In gesprek met Variety zei de andere producent, Lisa Joy, dat ze al bezig zijn met de scripts en dat het er goed en ambiteus uitziet.

Het 10-delige eerste seizoen is een paar dagen geleden afgerond.

Bron: THR

Lees meer over: westworld, 2016, hbo, Ed Harris, Evan Rachel Wood, James Marsden, Ingrid Bolso Berdal, Anthony Hopkins, Jeffrey Wright, Michael Crichton, Jonathan Nolan

Populair nieuws

Populair nieuws

Een van de beste thrillers ooit staat op Netflix

Een van de beste thrillers ooit staat op Netflix