search

Ons nieuws van dinsdag 6 december 2016

HBO previewt 2017
Series / Video/clip/featurette

HBO previewt 2017

Met shots uit Game of Thrones, The Deuce, The Leftovers en nog veel meer series.



Hierboven zie je een preview van wat HBO allemaal te bieden heeft in 2017. De meest opvallende shots komen van de personages Jon, Sansa en Arya uit het nieuwe seizoen van Game of Thrones.

Ook zijn er beelden te zien uit het tweede seizoen van The Young Pope. Ook flitsen de nieuwe serie Big Little Lies voorbij en zien we James Franco en Maggie Gyllenhaal in beelden uit The Deuce.

En dan zijn er ook nog shots uit Togetherness, Room 104, Girls, Ballers, Vice Principals, The Leftovers en nog veel meer bekende series van het grote betaalkanaal.

Alle bovenstaande series leveren in 2017 hun eerste of nieuwe seizoen af op HBO.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Westworld 2' officieel pas in 2018
Series / Nieuws

'Westworld 2' officieel pas in 2018

Nolan over de ambities.

Producer Jonathan Nolan heeft bevestigd dat het het tweede seizoen van Westworld pas in 2018 verschijnt. Dit werd eerder al half aangekondigd door Casey Bloys, President of HBO Programming.

Tegenover The Hollywood Reporter zei Nolan: "Westworld komt zeker niet eerder terug dan 2018. We hebben bij de zender al aangegeven dat dit een ander soort van serie is. Game of Thrones had het voordeel dat het gebaseerd was op een boek, maar ik snap nog steeds niet hoe ze ieder jaar een seizoen kunnen opleveren.

We wisten van te voren dat de productie van Westworld een enorme uitdaging zou worden, evenals het schrijven. We hebben in het begin al gezegd dat dit geen jaarlijkse serie zou kunnen worden, ondanks dat we beseffen dat dit een traditie is op televisie. Met films is dat zo'n drie jaar en ik denk dat we nu het verschillen tussen tv en film splitsen."


In gesprek met Variety zei de andere producent, Lisa Joy, dat ze al bezig zijn met de scripts en dat het er goed en ambiteus uitziet.

Het 10-delige eerste seizoen is een paar dagen geleden afgerond.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Alexandra Breckenridge vervoegt cast This Is Us
Series / Nieuws

Alexandra Breckenridge vervoegt cast This Is Us

Maar welke rol krijgt ze precies?

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.

Actrice Alexandra Breckenridge, vooral bekend omwille van haar rol in de AMC topserie 'The Walking Dead' zal de cast van het drama This Is Us vervoegen. Dit heeft NBC zelf bekend gemaakt.

In The Walking Dead was Alexandra Breckenridge te zien in de rol van Jessie Anderson, de knappe blondine op wie Rick Grimes een oogje had. Helaas werden de twee bruut van elkaar gescheiden door de gebeurtenissen in het zesde seizoen van de reeks. Andere series waar de actrice reeds in te zien was zijn onder meer True Blood evenals Life Unexpected. In This Is Us speelt Breckenridge de rol van Sophie, een jeugdvriendin van Kate (gespeeld door Chrissy Metz).

Hoe het precies komt dat Sophie terug opduikt in het leven van Kate is niet bekend. Wat we wel weten is dat Sophie een terugkerende rol is waardoor we ongetwijfeld heel wat meer te weten zullen komen over de geschiedenis van de twee. Ben jij al benieuwd hoe Breckenridge haar rol in This Is Us zal vertolken?

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
UFC-baas Conor McGregor mogelijk in 'Game of Thrones'
Series / Nieuws

UFC-baas Conor McGregor mogelijk in 'Game of Thrones'

Het is nog onduidelijk of hij te zien zal zijn in het zevende of achtste seizoen van de serie.

UFC-kampioen Conor McGregor zal naar verluidt een rol(letje) gaan spelen in HBO's hitserie Game of Thrones. Het is echter nog onduidelijk of het gaat om een rol gaat in het zevende seizoen (waarvan nu de opnames plaatsvinden) of het achtste en laatste seizoen van de serie.

Het nieuws kwam naar buiten via de Noord-Ierse krant The Sunday Life (via Collider), die aangeven dat er volgens een bron een overeenkomst is getekend met McGregor waarin staat dat hij in een van de twee resterende seizoenen zijn opwachting zal maken. Volgens de krant heeft HBO McGregor benaderd voor een rol omdat ze hem perfect in de serie vinden passen.

Het is nog onbekend welke rol McGregor mogelijk zal spelen in Game of Thrones.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Premièredatum en nieuwe trailer 'Legion' onthuld
Series / Trailer

Premièredatum en nieuwe trailer 'Legion' onthuld

-



FX Network heeft onthuld dat de X-Men-spinoff Legion vanaf 8 februari 2017 zal worden uitgezonden. Daarnaast hebben we ook een nieuwe trailer van de serie voor jullie.

De opnames van de X-Men-spinoff gingen afgelopen zomer van start in de Canadese stad Vancouver. De eerste aflevering zal ergens in het eerste kwartaal van 2017 worden uitgezonden. Legion gaat over David Haller, een man die sinds zijn jeugd worstelt met met mentale problemen. Wanneer hij de diagnose schizofrenie krijgt toegeschreven, brengt hij jaren door in psychiatrische inrichtingen. Na een vreemde ontmoeting komt hij er echter achter dat de stemmen die hij hoort en de visioenen die hij heeft wel eens echt zouden kunnen zijn.

De hoofdrollen in Legion worden gespeeld door Dan Stevens (The Guest), Rachel Keller (Fargo), Aubrey Plaza (Parks and Recreation), Jean Smart (Fargo) en Flight of the Conchords-komiek Jemaine Clement.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Laatste artikelen

Bekijk alle artikelen

Meest gelezen artikelen

  1. 1. Spectaculaire en grootste sciencefictionfilm moet in mei Netflix-kijkers omver gaan blazen

  2. 2. Deze ijzersterke oorlogsserie kijk je in een ruk af: 'War & Peace'

  3. 3. De nieuwe Zweedse misdaadserie van Netflix heet 'Deliver Me': Een killer in het genre?

  4. 4. De voorloper van 'Reacher': Deze misdaadserie met 94% op RT was de start van Prime Video's succes in dit genre

  5. 5. Een van de best ontvangen en meest indrukwekkende films van 2024 staat nu op Disney+

Bekijk alle artikelen