Saw Gerrera in 'Star Wars: Rebels'

Er lijkt een connectie te komen met Rogue One!

Jim Pedd, 20-12-2016 08:00

Rogue One: A Star Wars Story draait net in de bioscopen en bevat een aantal leuke verwijzingen naar serie [url2=]Star Wars Rebels[/url2]. Vermoedelijk gaan die connecties nu ook de andere kant op werken, want het lijkt erop dat Saw Gerrera, in de film gespeeld door Forest Whitaker, zijn debuut maakt in de film.
Het nieuws moet nog met een kleine korrel zout genomen worden, maar lijkt wel geworteld te zijn in de waarheid. Website Rebels Reactions spotte namelijk een Toys "R" Us poster voor de serie, waarop we iemand zien die heel veel op Gerrera lijkt. Daarnaast lezen we citaat Save the Rebellion, save the Dream op de poster, zijn beroemde uitspraak.

Wellicht leren we in een van de komende afleveringen van de animatieserie waarom Gerrera uiteindelijk door de rebellen gezien wordt als extremist. Volgens het gerucht is Gerrera te zien in de aflevering Ghosts of Geonosis. Daarvan is onderstaande synopsis vrijgegeven: "De bemanning keert terug naar Geonosis, op zoek naar een vermist rebellenteam, dat daar mysterieuze activiteiten moest onderzoeken. Eenmaal daar is iedereen verbaast over de vondsten."

Vanaf 7 januari gaat de serie weer verder op Disney XD.

Bron: Rebels Reactions

Lees meer over: Star Wars Rebels, Rogue One, Saw Gerrera, Ghosts of Geonosis, Forest Whitaker

Populair nieuws

Laatste serienieuws

Netflix komt deze week met 7 nieuwe series

Netflix komt deze week met 7 nieuwe series

Populair nieuws

Heel Netflix in de greep van nieuwe misdaadserie

Heel Netflix in de greep van nieuwe misdaadserie