Tweede seizoen voor Shooter bij USA Network

Het Ryan Phillippe drama doet het duidelijk erg goed...

Geoffrey Ketels, 22-12-2016 14:18

Na twee keer te zijn uitgesteld blijkt het drama 'Shooter' toch een belangrijke meerwaarde te vormen voor USA Network. De serie doet het bovendien zo goed dat er meteen ook een tweede seizoen is aangekondigd.
Shooter, met Ryan Phillippe in de hoofdrol heeft er op haar eentje voor gezorgd dat de ratings van USA Network op dinsdagavond aanzienlijk zijn verbeterd. Op dit ogenblik is er dan ook sprake van een gemiddelde van zomaar even 2,6 miljoen kijkers. Bovendien bevinden 974.000 van deze kijkers zich binnen de doelgroep van 18 tot 49 jarigen.

Origineel had de serie Shooter gelanceerd moeten worden op 19 juli van dit jaar. Dit werd evenwel uitgesteld naar 26 juli. Naar aanleiding van de dodelijke aanval in downtown Dallas werd er evenwel voor gekozen om de première van het drama in te lassen op 15 november.

De serie Shooter is uiteraard gebaseerd op de bestseller van Stephen Hunter genaamd 'Point of Impact' evenals de gelijknamige film met Mark Wahlberg in de hoofdrol die verscheen in het jaar 2007. Ben jij ook een fan van de serie Shooter en kijk jij ook al uit naar het tweede seizoen van de reeks?

Bron: The Hollywood Reporter

Lees meer over: Shooter, serie, USA Network

Populair nieuws