search

Ons nieuws van donderdag 22 december 2016

Showtime geeft Shameless achtste seizoen!
Series / Nieuws

Showtime geeft Shameless achtste seizoen!

Toch werd het nog even warm...

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.

Eerder waren er al verschillende aanwijzingen met betrekking tot het verschijnen van een achtste seizoen van de serie Shameless, maar een discussie met Emmy Rossum over haar salaris gooide bijna roet in het eten. Inmiddels zouden beide partijen echter tot een overeenkomst zijn gekomen en is het dan ook officieel; er komt een achtste seizoen van Shameless!

Het achtste seizoen van de reeks zal bestaan uit twaalf afleveringen en de première zal te zien zijn in mei van volgend jaar. Dat er een vervolg zou verschijnen voor de reeks stond eigenlijk reeds zo goed als vast. Aan het einde van de finale-aflevering van seizoen zeven verscheen immers de tekst "come back next year". Showtime wou er dan ook alles aan doen om nog een vervolg te breien aan de populaire reeks.

Ben jij een fan van de serie Shameless en kijk jij nu al uit naar het vervolg? Dan zal je toch nog even geduld moeten hebben tot volgend jaar!

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Tweede seizoen voor Shooter bij USA Network
Series / Nieuws

Tweede seizoen voor Shooter bij USA Network

Het Ryan Phillippe drama doet het duidelijk erg goed...

Na twee keer te zijn uitgesteld blijkt het drama 'Shooter' toch een belangrijke meerwaarde te vormen voor USA Network. De serie doet het bovendien zo goed dat er meteen ook een tweede seizoen is aangekondigd.

Shooter, met Ryan Phillippe in de hoofdrol heeft er op haar eentje voor gezorgd dat de ratings van USA Network op dinsdagavond aanzienlijk zijn verbeterd. Op dit ogenblik is er dan ook sprake van een gemiddelde van zomaar even 2,6 miljoen kijkers. Bovendien bevinden 974.000 van deze kijkers zich binnen de doelgroep van 18 tot 49 jarigen.

Origineel had de serie Shooter gelanceerd moeten worden op 19 juli van dit jaar. Dit werd evenwel uitgesteld naar 26 juli. Naar aanleiding van de dodelijke aanval in downtown Dallas werd er evenwel voor gekozen om de première van het drama in te lassen op 15 november.

De serie Shooter is uiteraard gebaseerd op de bestseller van Stephen Hunter genaamd 'Point of Impact' evenals de gelijknamige film met Mark Wahlberg in de hoofdrol die verscheen in het jaar 2007. Ben jij ook een fan van de serie Shooter en kijk jij ook al uit naar het tweede seizoen van de reeks?

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Cast 'Fargo' rond
Series / Nieuws

Cast 'Fargo' rond

Nog twee nieuwe namen voor de hitserie.

Gisteren werd bekend gemaakt dat acteur David Thewlis zich bij de cast van het derde seizoen van FX-serie Fargo zou voegen. Nu zijn er nog twee nieuwe castleden gevonden en is de cast afgerond. Het gaat om Michael Stuhlbarg en Jim Gaffigan, die zich bij de rest voegen. De opnames gaan volgende maand van start.

Fargo introduceert Emmit aan ons, de zelfverklaarde koning van de parkeerplaatsen van Minnesota. Emmit ziet zichzelf als de levende Amerikaanse droom. Zijn tweelingbroer Ray heeft ondertussen het gevoel dat hij minderwaardig is aan zijn broer. Hij concurreert dan ook met hem en dat leidt tot "diefstal en vervolgens moord, maffia en competitie".

De dubbelrol van Emmit en Ray wordt gespeeld door acteur Ewan McGregor. Verder voegen ook Carrie Coon, Mary Elizabeth Winstead en Scoot McNairy zich bij de cast.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Zac Braff wil 'Scrubs'-revival
Series / Nieuws

Zac Braff wil 'Scrubs'-revival

Maar of die er komt?

Scrubs liet zien dat een franchise nooit zomaar uitgebreid kon worden. Dat probeerden de makers immers door de helft van de hoofdrolspelers te dumpen en Interns te maken. Maar als er een kanaal is dat de serie mogelijk nieuw leven in kan blazen, is dat vermoedelijk Netflix wel.

Acteur Zac Braff, die zich ooit distantieerde van de pogingen om Scrubs met Interns nieuw leven in te blazen, wil via Netflix wel een nieuwe reeks maken. "Je weet het nooit, het is iets waar we het allemaal over hebben, vooral nu veel mensen terugkeren en Netflix-versies van hun series maken. Ik ben erg jaloers op alle aandacht voor Gillmore Girls en Full House. We hebben het er zo nu en dan over en je weet het nooit."

Vervolgens vond the Mirror dat de woorden van Braff een bevestiging waren, waarop de acteur het volgende op Twitter plaatste.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Mooie poster X-Men serie 'Legion'
Series / Posters

Mooie poster X-Men serie 'Legion'

Davids krachten zijn immens!

FX heeft een mooie nieuwe poster van serie Legion vrijgegeven. Op het beeld zien we hoofdpersoon David Haller, gespeeld door Dan Stevens. Symbolisch barsten zijn gedachten uit zijn hoofd, precies zoals hem in het 'echt' gaat gebeuren in de serie. Want als we hem leren kennen, heeft hij er een paar verschrikkelijke jaren op zitten.

David werd als kind namelijk in een instituut geplaatst, omdat hij schizofreen zou zijn. Maar op een dag ontmoet hij een nieuwe patiënt in het instituut, gespeeld door Rachel Keller, die hem duidelijk maakt dat de stemmen en visioenen echt zijn. Het vormt een startpunt voor David om zijn immense krachten te leren kennen.

Uit de trailers en foto's die tot nu toe zijn vrijgegeven, is een ding duidelijk gebleken. De serie zal vooral om zijn personages draaien, en is daarna pas een spin-off van de X-Men-films. De première staat gepland voor woensdag 8 februari 2017.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Laatste artikelen

Bekijk alle artikelen

Meest gelezen artikelen

  1. 1. Spectaculaire en grootste sciencefictionfilm moet in mei Netflix-kijkers omver gaan blazen

  2. 2. Faliekant geflopte scifi-serie op Netflix: slechts 6% op Rotten Tomatoes, maar toch twee seizoenen

  3. 3. De voorloper van 'Reacher': Deze misdaadserie met 94% op RT was de start van Prime Video's succes in dit genre

  4. 4. Deze scifi-serie scoort een solide 7,9 op de IMDb en bekijk je nog altijd op Netflix

  5. 5. Fans van 'Wednesday' opgelet: dit vergelijkbaar juweeltje van Netflix ontvangt lovende recensies

Bekijk alle artikelen