Hoofdpersonen 'Scream'-serie bekend

Hoofdpersonen Scream-serie bekend

De serie gebaseerd op de gelijknamige filmserie van Wes Craven.

Jim Pedd, 3 april 2014 om 12:02

TV-Line heeft wat details voor de nieuwe MTV-serie Scream. Daar was nog vrijwel niets over bekend. De show wordt gebaseerd op de gelijknamige filmserie van regisseur Wes Craven. Die zou zich mogelijk bemoeien met het project, al is dat nog niet bevestigd. Maar TV-Line heeft nu eindelijk wat belangrijke details.
De serie zou beginnen met een YouTube-video die viral gaat. ”Dat heeft grote gevolgen voor tiener Audrey en dient ogenschijnlijk als katalysator voor een moord, die de deur opent voor het problematische verleden van haar thuisstad.”

Daarnaast weten we nu wie de hoofdpersonen zijn van de serie. Harper Duval is de 16-jarige hoofdpersoon. Zij is een beetje te introvert en intellectueel om erg sociaal te zijn. Toch is ze populair op school. Daar voelt ze zich een beetje schuldig over, omdat ze het contact met haar voormalige beste vriendin Audrey een beetje kwijt is.

Audrey Jesen is de andere hoofdpersoon. Zij is de biseksuele dochter van een Lutheraanse pastoor. Zij droomt ervan een filmmaker te worden en heeft een sterke band met technologisch genie Noah.

Noah Foster is dan ook haar beste vriend. Hij heeft het in zich de volgende Steve Jobs te worden en een beschikt over een geweldig gevoel voor humor. Hij heeft verder een haast encyclopedische kennis van boeken, films, televisie etc.

Tot slot is er nog Margaret ‘Magie’ Duval. De moeder van Harper, en begin ’40. Zij is de medicus van het stadje en doet alsof ze niet knap is (wat ze wel is). Ze brengt veel tijd door met Harper om het feit dat hij hen achtergelaten heeft goed te maken. En ze draagt een duister geheim uit haar verleden met zich mee.


Bron: TV Line

Lees meer over: scream, serie, wes craven, horror, mtv, harper duval, audrey jesen, noah foster, margaret duval, ghostface

Populair nieuws