search

Ons nieuws van donderdag 3 april 2014

Nieuwe teaser '24: Live Another Day' barst van de actie
Series / Trailer

Nieuwe teaser '24: Live Another Day' barst van de actie

Kiefer Sutherland is terug als Jack Bauer!



Fox heeft een nieuwe teaser van 24: Live Another Day online gezet. De 12-delige serie betekent de terugkeer van het populaire personage Jack Bauer, die ons eerder verblijdde met wel acht spannende seizoenen. De actie speelt vindt deze keer niet plaats in een Amerikaanse stad, maar in de Britse hoofdstad Londen!

In 24: Live Another Day, tikt de klok sneller dan ooit voor Jack Bauer (Kiefer Sutherland), die nu als verbanneling wordt achtervolgd door CIA-hoofd Steve Harris (Benjamin Bratt), agent Kate Morgan (Yvonne Strahovski), techneut Jordan Reed (Giles Matthey) en opererend agent Erik Ritter (Gbenga Akinnagbe).

Op 5 mei keert de populaire serie terug met een twee uur durende aflevering.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Nieuwe featurette en drie promovideo's 'Fargo'
Series / Video/clip/featurette

Nieuwe featurette en drie promovideo's 'Fargo'

Gebaseerd op de gelijknamige film van de gebroeders Coen.

FX heeft een nieuwe featurette en drie promovideo's van hun 10-delige nieuwe serie Fargo online gezet. De eerste aflevering zal worden uitgezonden op dinsdag 15 april a.s. Fargo is gebaseerd op de Oscar-winnende gelijknamige film van de gebroeders Coen, dus de verwachtingen zijn hooggespannen.

De featurette geeft een informatieve blik achter de schermen van de serie en de promo's gaan over de filosofie, cast en het verhaal van de serie. Al dit moois kun je uiteraard hieronder bekijken!

Oscar-winnaar Billy Bob Thornton speelt de hoofdrol van Lorne Malvo, een manipulatieve man die het leven van verzekeringsadviseur Lester Nygaard (Martin Freeman) voor altijd veranderd. Colin Hanks (Dexter) speelt Duluth-politieagent Gus Grimly, een alleenstaande vader die moet kiezen tussen zijn persoonlijke veiligheid en zijn taak als agent wanneer hij oog in oog komt te staan met een moordenaar. Allison Tolman speelt Molly Solverson, een ambitieuze politieagent uit Bernidji.

De kleurrijke cast van Fargo bestaat verder uit acteurs zoals Bob Odenkirk, Oliver Platt, Kate Walsh, Glenn Howerton, Joey King, Peter Breitmayer, Tom Musgrave, Josh lose, Russell Harvard en Adam Goldberg.











Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Poll: Welke series moeten van de buis?
Series / Poll

Poll: Welke series moeten van de buis?

Wordt het Arrow, Agents of S.H.I.E.L.D. of toch Two and a Half Men?

Het is weer die tijd van het jaar waarin zenders besluiten welke series wel en niet een nieuw seizoen krijgen. Daarom leggen we jullie de vraag voor: welke serie moet er absoluut van de buis? We lezen graag in de comments waarom een serie volgens jou niet verlengd moet worden.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Hoofdpersonen 'Scream'-serie bekend
Series / Nieuws

Hoofdpersonen 'Scream'-serie bekend

De serie gebaseerd op de gelijknamige filmserie van Wes Craven.

TV-Line heeft wat details voor de nieuwe MTV-serie Scream. Daar was nog vrijwel niets over bekend. De show wordt gebaseerd op de gelijknamige filmserie van regisseur Wes Craven. Die zou zich mogelijk bemoeien met het project, al is dat nog niet bevestigd. Maar TV-Line heeft nu eindelijk wat belangrijke details.

De serie zou beginnen met een YouTube-video die viral gaat. "Dat heeft grote gevolgen voor tiener Audrey en dient ogenschijnlijk als katalysator voor een moord, die de deur opent voor het problematische verleden van haar thuisstad."

Daarnaast weten we nu wie de hoofdpersonen zijn van de serie. Harper Duval is de 16-jarige hoofdpersoon. Zij is een beetje te introvert en intellectueel om erg sociaal te zijn. Toch is ze populair op school. Daar voelt ze zich een beetje schuldig over, omdat ze het contact met haar voormalige beste vriendin Audrey een beetje kwijt is.

Audrey Jesen is de andere hoofdpersoon. Zij is de biseksuele dochter van een Lutheraanse pastoor. Zij droomt ervan een filmmaker te worden en heeft een sterke band met technologisch genie Noah.

Noah Foster is dan ook haar beste vriend. Hij heeft het in zich de volgende Steve Jobs te worden en een beschikt over een geweldig gevoel voor humor. Hij heeft verder een haast encyclopedische kennis van boeken, films, televisie etc.

Tot slot is er nog Margaret 'Magie' Duval. De moeder van Harper, en begin '40. Zij is de medicus van het stadje en doet alsof ze niet knap is (wat ze wel is). Ze brengt veel tijd door met Harper om het feit dat hij hen achtergelaten heeft goed te maken. En ze draagt een duister geheim uit haar verleden met zich mee.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Werk aan tweede seizoen 'Agents of S.H.I.E.L.D.' begonnen
Series / Nieuws

Werk aan tweede seizoen 'Agents of S.H.I.E.L.D.' begonnen

Hoewel er nog geen groen licht is...

THR sprak met producenten Maurissa Tancharoen en Jed Whedon over Marvel's Agents of S.H.I.E.L.D.. Tijdens dat gesprek werd er gesproken over de toekomstplannen van de makers met de serie. Het blijkt dat ze nog geen officieel groen licht hebben gekregen voor een tweede seizoen, maar dat het wel in lijn der verwachtingen ligt.

"We hebben nog geen tweede seizoen," vertelde Tancharoen. "Maar we plannen het wel en aan het einde van het eerste seizoen, zullen we een boel eindjes aan elkaar knopen. Hoewel, we zetten ook een aantal zaken op voor een mogelijk tweede seizoen."

Dat houdt dus in dat we niet hoeven te verwachten dat de laatste aflevering van het eerste seizoen het verhaal netjes afrond. "Nee," begon Whedon. "Je zult zo graag een tweede seizoen willen. Het seizoen krijgt natuurlijk een prachtige finale, maar we zetten wel wat zaken op voor de toekomst."

We mogen er dus vanuit gaan dat er een nieuw seizoen gaat komen. Ondanks dalende kijkcijfers, lijkt de serie steeds beter zijn draai te vinden en een groter verhaal te vertellen. Mogelijk is dat genoeg reden voor ABC om toch nog een seizoen door te zetten.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Geweldige honest trailer 'Game of Thrones'
Series / Video/clip/featurette

Geweldige honest trailer 'Game of Thrones'

De mannen van ScreenJunkies hebben zich gegeven!

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.


De mannen van ScreenJunkies hebben een prachtige honest trailer gemaakt van de eerste drie seizoenen van HBO hitserie Game of Thrones. Er zijn twee versies van de trailer gemaakt. Eentje mét en eentje zonder spoilers. Mocht je de serie dus nog willen kijken, sla de bovenste trailer dan vooral over en ga voor die hieronder.

Later deze week is Game of Thrones weer op de buis. Seizoen vier pikt de gebeurtenissen direct na het einde van seizoen 3 op. Bemoedigd door het feit dat er bij de Red Wedding in de Riverlands zoveel van hun Stark-vijanden gesneuveld zijn, houden de Lannisters vast aan de IJzeren Troon. Maar die komt op meerdere manieren onder druk te staan. Stannis Baratheon bouwt namelijk in Dragonstone zijn leger opnieuw op.

Maar uit het zuiden komt een directere dreiging aan, in de vorm van Oberyn Martell. Hij staat bekend om zijn haat voor Lannisters en komt naar Kings Landing om het aanstaande huwelijk van Joffrey Baratheon en Margaery Tyrell bij te wonen. Tegelijk lijkt hij een geheime agenda te hebben. In het noorden staat de Night's Watch verder kansloos tegenover het enorme leger van Mance Rayder. Dat is op de vlucht geslagen voor het enorme leger van de ondode White Walkers. En dan is er in het oosten op het continent Essos nog Daenerys Targaryen, wiens draken steeds groter worden…

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.