3 series die een tweede kans verdienen in 2017

3 series die een tweede kans verdienen in 2017

Weten ze dit jaar wel te overtuigen?

Geoffrey Ketels, 2 januari 2017 om 15:34

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

In 2016 kregen we heel wat prachtige series voor de kiezen, maar een aantal nieuwe seizoenen wisten toch niet helemaal te overtuigen, in tegendeel. Ondanks een teleurstellend seizoen zijn er toch enkele series waar we graag meer van willen zien in 2017. We hebben er alvast drie uitgepikt en even voor jullie op een rijtje gezet.
Mr. Robot
Mr. Robot is één van de series waar velen ondertussen een haat-liefdeverhouding mee hebben. Hoezeer het eerste seizoen werd geprezen (en hoe goed deze ook was), des te teleurstellend was het tweede soms. Er waren gelukkig ook heel wat mooie momenten die het beste laten vermoeden voor de toekomst. Was het tweede seizoen duidelijk van een mindere kwaliteit dan het eerste, toch kijken we uit naar wat het derde seizoen voor ons in petto zal hebben.

Empire
Toen Empire haar debuut maakte was het in één klap een fenomeen. Het eerste seizoen was dan ook echt goed te noemen, maar ergens tijdens het tweede raakte men de pedalen kwijt. Op het ogenblik dat de geest van Rhonda haar intrede maakte in de reeks en zeker het triootje met Andre waren absolute dieptepunten te noemen. Net omdat de bodem nu toch echt wel is bereikt kijken we uit naar wat de resterende negen afleveringen in 2017 ons te bieden zullen hebben. Zou Empire zichzelf dit jaar terug op de rails kunnen krijgen?

The 100
Het derde seizoen van The 100 ging gepaard met behoorlijk wat controverse. Dit had uiteraard onder meer te maken met de dood van twee geliefde personages, namelijk Lexa en Lincoln. Niet alleen de dood van deze personages was voor de fans een doorn in het oog, ook de finale had een wel erg bittere nasmaak. Toch blijven we hoop koesteren voor het vervolg dat er dit jaar zit aan te komen. De groep is terug samen en staat alweer voor een grote uitdaging. Weet The 100 dit jaar terug positief te verrassen?

Bron: TV.com

Lees meer over: The 100, Empire, Mr Robot

Populair nieuws