search
Kijk niet naar deze 'Unfortunate Events' promo
Series / Video/clip/featurette

Kijk niet naar deze 'Unfortunate Events' promo

Want wie wil nou kinderen in gevaarlijke situaties zien?Netflix heeft een angstaanjagende nieuwe promo vrijgegeven voor zijn Lemony Snickets' A Series of Unfortunate Events-serie vrijgegeven. Hierin waarschuwt Lemony Snicket (Patrick Warburton) ons voor het kijken van de show. Het is beter om dat niet te doen, want de serie bevat veel situaties waarin kinderen in gevaar zijn. Iets dat je beter niet kan zien, volgens hem.

De Netflix-serie is gebaseerd op de boeken van Daniel Handler, en vertelt het verhaal van de Baudelaire-wezen. Violet, Klaus en Sunny verloren hun ouders in een tragische brand en komen terecht in een gruwelijk spel van hun kwaadaardige voogd Count Olaf (Neil Patrick Harris). Hij heeft het voorzien op het geld van hun ouders, maar moet de kinderen daarvoor eerst uit de weg ruimen. Daarbij verzint hij bizarre plannen, die de kinderen keer op keer moeten proberen te doorzien. Tegelijk ontrafelen ze het mysterie van de dood van hun ouders.

De Baudelaire-kinderen worden gespeeld door Louis Hynes, Malina Weissman en Presley Smith. Vanaf 13 januari zijn de eerste acht afleveringen op Netflix te zien.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen