Woeste Jason Momoa in 'Frontier'-trailer

10-01-2017 10:15 | BronJim Pedd


Later deze maand is Jason Momoa-vehikel Frontier in zijn geheel op Netflix te zien. De show streamt daar vanaf 20 januari en krijgt sowieso al een tweede seizoen. Hierin zien we het gewelddadige leven van de Amerikaanse mannen die zich in de achttiende eeuw in de bonthandel bevonden.

De synopsis is als volgt: “Dit drama wordt vanuit meerdere perspectieven verteld en speelt zich af in een wereld waarin zakelijke onderhandelingen vaak opgelost worden met een gevecht. Frontier verkent ook de moeizame relatie tussen lokale stammen en Europeanen die in bloederige gevechten verstrengeld raken.”

Momoa speelt de hoofdrol van ene Declan Harp, die blijkens de trailer niet bepaald blij is. Hij is een meedogenloos man, voortgedreven door verlangens van lust en wraak.

Tags: Frontier | Jason Momoa | Netflix | serie | Franchise | Tweede seizoen

Reactie op 12-01-2017 11:14

Serie ziet er wel leuk uit dus ik geef het een kans, vraag me wel af of dit een succes gaat worden.

Reactie op 12-01-2017 15:39

@Abeschippers heb de hele serie al op mijn harde schijf staan, het is wel geneig. Absoluut geen GoT of Breaking Bad, maar een goeie historische serie des al niet te min, moet de laatste 2 afleveringen nog wel kijken, dus het niveau kan nog omhoog of omlaag.

Reactie op 13-01-2017 14:03

@Greaterfool Ik ga het zien, vanaf 20 januari op Netflix dus nadat ik A Series of Unfortunate Events klaar heb kan ik meteen hiermee door.