Trailer DC-sitcom 'Powerless'

Trailer DC-sitcom 'Powerless'

De eerste superheldenkomedie in sitcom-format.

Bram de Groot, 21 januari 2017 om 14:31


NBC heeft een nieuwe trailer onthuld voor Powerless, een binnenkort te verschijnen serie gebaseerd op de wereld binnen DC Comics. Opvallend aan deze serie is dat het de eerste superhelden-sitcom is. Een belangrijke rol is weggelegd voor Vanessa Hudgens.

In Powerless ontmoeten we Emily Locke (Hudgens). Ze krijgt haar droombaan als directeur R&D bij Wayne Security in Charm City. In deze stad wonen superhelden, villains en burgers die klaar zijn met de voortdurende chaos en verwoesting die wordt veroorzaakt door het continue gevecht. Met veel vertrouwen en ideeën komt Emily erachter dat haar ambitie veel hoger ligt dan die van haar collega's en haar baas. Ze wil er alles aan doen om aan te tonen dat je geen superkrachten nodig hebt om een held te zijn.

De komedieserie start 2 februari op NBC en naast Hudgens zie je ook Alan Tudyk (Rogue One, Serenity), Danny Pudi (Community, Captain America: The Winter Soldier), Ron Funches (Trolls, Get Hard) en Christina Kirk (Along Came Polly, A – Z).Bron: NBC

Lees meer over: Powerless, NBC, DC, Vanessa Hudgens, Alan Tudyk, Danny Pudi, Trailer

Populair nieuws