search
ABC bekijkt mogelijkheden voor Black-ish spinoff
Series / Nieuws

ABC bekijkt mogelijkheden voor Black-ish spinoff

Claimt Yara Shahidi de hoofdrol?

ABC heeft bekend gemaakt dat het de eerste gesprekken heeft gevoerd naar aanleiding van een mogelijke Black-ish spinoff. ABC zou deze gesprekken hebben gevoerd met Yara Shahidi (die waarschijnlijk de hoofdrol in de spinoff zal opeisen) evenals met de maker van de serie Kenya Barris en de voormalige showrunner Larry Wilmore.


Dat de naam van Wilmore opduikt nu de eerste geruchten over een mogelijke Black-ish spinoff de kop opsteken is eigenlijk niet zo verrassend. Wilmore was namelijk eerder reeds goed voor 13 afleveringen van Black-ish vooraleer hij de overstap maakte naar Comedy Central's Nightly Show. Blijkbaar was deze overstap toch niet zo'n groot succes waardoor hij zich recent terug aansloot bij de ABC Studios familie. Het terug in dienst nemen van Wilmore kon eigenlijk op geen beter moment gebeuren.

Mocht de spinoff daadwerkelijk groen licht krijgen is het meteen de tweede pilot die Barris in ontwikkeling heeft. Hij werd namelijk eveneens aangesteld als verantwoordelijke voor de comedy pilot Libby & Malcolm.

Zit jij te wachten op een spinoff van Black-ish?

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen