Famke Janssen in eerste trailer 'The Blacklist: Redemption'

Eerste trailer 'The Blacklist: Redemption'

Ryan Eggolds speelt de mannelijke hoofdrol in de spinoff-serie.

Zilko Tarici, 24 januari 2017 16:52


Na de details die vorige week werden vrijgegeven over spinoff-serie The Blacklist: Redemption), hebben we vandaag ook de eerste officiële trailer voor jullie. De hoofdrol in de serie wordt gespeeld door Ryan Eggolds, die net als in The Blacklist de rol speelt van Tom Keen.

Zoals eerder benoemd; onthulde NBC vorige week meer details over de nieuwe serie. Redemption zal namelijk de gaten vullen die The Blacklist open laat. Het huidige seizoen van The Blacklist komt op 23 februari a.s. tot een einde, en Redemption zal letterlijk het uur na de laatste aflevering beginnen, en voortduren tot 13 april, wanneer The Blacklist weer terugkeert vanaf 20 april.

Hierdoor zal Tom Keen dus kunnen functioneren in beide series. NBC is van plan om het personage te behouden in The Blacklist, dus zelfs als Redemption faalt zullen we Keen blijven volgen.

In Redemption zien we hoe Keen zijn verleden onderzoekt met behulp van zijn moeder Susan (Famke Janssen), die zelf ook een geheim agent is. Terry O'Quinn (Lost) zal de rol van Keens vader spelen.

Bron: NBC

Lees meer over: The Blacklist, Famke Janssen, James Spader, Terry O Quinn, Ryan Eggold, The Blacklist Redemption

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws