Details over Sean Astins personage in 'Stranger Things'

En hoe ziet het leven in 't kleine dorpje eruit?

Jim Pedd, 27-01-2017 12:11

Dat Sean Astin gecast werd in Netflix-serie Stranger Things is alleen maar mooi, gezien zijn rol in The Goonies (1985), waar de serie deel inspiratie uit haalde. Nu blijkt dat de aanwezigheid van Astin groter wordt dan verwacht. Dit onthulde acteur David Harbour.
Hieruit volgen overigens meteen hele kleine spoilers, dus alleen verder lezen als je dat niet zoveel uitmaakt. We wisten al dat Astin de rol van Bob Newby speelt, een voormalig nerd, die eigenaar is van de RadioShack en kennis van Joyce en Hopper. Maar: "Sean Astin speelt Winona's nieuwe vriendje, tot groot ongenoegen van de Chief of Police."

Hij is niet op de hoogte van wat er allemaal aan de hand was. "Het verhaal gaat een jaar later verder, dus er zijn veel dingen gebeurd. Will is terug en er zijn bepaalde mensen in de stad die weten wat zich afgespeeld heeft, maar anderen weten van niets. Dus er is een flinke fall-out hiervan."

De show van Matt Duffer en Ross Duffer gaat verder in de herfst van 1984 en zou volgens de berichten een wat duisterdere kant op gaan.

Bron: HollywoodLife

Lees meer over: Stranger Things, Netflix, Matt Duffer, Ross Duffer, Sean Astin, David Harbour

Populair nieuws

Laatste serienieuws

Populair nieuws

Miniserie over ramp gooit hoge ogen op Netflix

Miniserie over ramp gooit hoge ogen op Netflix