Hoofdpersonen 'The Walking Dead' weer samen in seizoen 7.5

Hoofdpersonen TWD weer samen in seizoen 7.5

De groep gaat weer samen optrekken en samen dingen doen.

Jim Pedd, 3 februari 2017 om 10:08

Opmerkelijk genoeg was in de eerste helft van het zevende seizoen van AMC’s The Walking Dead de groep van Rick grotendeels opgesplitst. Carol en Morgan woonden in de Kingdom, Maggie en Sasha bevonden zich sinds het gruwelijke overlijden van Glenn in de Hilltop en Daryl was gevangen genomen door Negan, nadat hij zijn heerschappij betwistte.
In de tweede helft van dit seizoen krijgen we oorlog te zien, en nemen Rick en de zijnen het eindelijk op tegen Negan. Rick zal daartoe proberen Alexandria, de Hilltop en de Kingdom te verenigen, om het schrikbewind van de Saviors af te schudden. Dit vertelde acteur Norman Reedes aan Entertainment Weekly, dat hem vroeg naar de tegenvallende ontvangst van het seizoen.

“Weet je, deze serie voelt voor mij altijd als iets waarin de groep samenwerkt. En die eerste helft was dus erg moeilijk voor ons om op te nemen. We waren van elkaar gescheiden en misten elkaar dus ook. We misten dat gevoel dat we hadden tijdens de opnames hiervan. Maar ik weet dat de serie evolueert en de eerste helft zwaar was, dus de toekomst brengt ons weer samen. Daar kijkt iedereen heel erg naar uit.”

Vanaf 12 februari weer op tv.

Bron: EW

Lees meer over: The Walking Dead, AMC, Seizoen 7, Vervolg, Norman Reedus

Informatie over de serie: The Walking Dead

Populair nieuws