search

Ons nieuws van vrijdag 3 februari 2017

Marvel onthult cast 'Runaways'
Series / Nieuws

Marvel onthult cast 'Runaways'

Tieners vs hun kwaadaardige ouders.

De series gebaseerd op strips van Marvel en DC Comics blijven maar komen. Nu is de cast aangekondigd voor Runaways, een samenwerking tussen Marvel Television en de streaming service Hulu.

Runaways gaat over zes tieners. Ze kunnen elkaar niet uitstaan, maar ze moeten zich verenigen om te vechten tegen hun ouders, de gemeenschappelijke vijand. Hun ouders blijken lid van een kwaadaardige misdaadsyndicaat. Een eerste synopsis: "Iedere tiener denkt dat zijn ouders slecht zijn. Maar wat als je erachter zou komen dat ze dat echt zijn? Marvels Runaways is het verhaal van zes uiteenlopende tieners die elkaar niet uit kunnen staan, maar zich moeten verenigen tegen hun gezamenlijke vijand-hun ouders."

De zes acteurs en hun personages zijn: Rhenzy Feliz (Teen Wolf) als Alex Wilder, Lyrica Okano (The Affair) als Nico Minoru, Virginia Gardner (Goat) als Karolina Dean, Ariela Barer (New Girl) als Gert Yorkes, Gregg Sulkin (Faking It) als Chase Stein en Allegra Acosta (100 Things to Do Before High School) als Molly Hernandez.

De serie wordt getrokken door Iron Fist-showrunner Tamara Becher en de opnames starten nog deze maand.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
ABC geeft order voor twee nieuwe pilots
Series / Nieuws

ABC geeft order voor twee nieuwe pilots

Het gaat om Splitting Up Together en Charlie Foxtrot.

ABC heeft bekend gemaakt dat het twee nieuwe pilots heeft besteld. Het gaat om pilots voor de komedies Splitting Up Together evenals Charlie Foxtrot.

Het script voor de pilot van Splitting Up Together zal worden geschreven door Emily Kapnek (die eerder al verantwoordelijk was voor Suburgatory). Zij zal de serie ook produceren samen met Ellen DeGeneres en Jeff Kleeman. Als executive producers zijn Heeno, Hella Joof evenals Mie Andreasen aangesteld.

De tweede pilot die er zit aan te komen is deze van Charlie Foxtrot. De zogenaamde 'single-camera comedy' wordt geschreven door Sam Klaver (bekend van American Housewife's). Voor Charlie Foxtrot zijn Klaver, Kaplan en Dana Honor aangesteld als executive producers. Met de pilot van Charlie Foxtrot staat de teller voor Kaplan dit seizoen reeds op vier voor wat pilots betreft. Hij is namelijk ook verantwoordelijk voor de pilots van Linda From HR, 9J, 9K and 9L evenals Me, Myself and I.

Naar welke van beide series kijk jij het meeste uit?

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Seizoen 7 'Game of Thrones' eindigt met grote cliffhanger
Series / Nieuws

Seizoen 7 'Game of Thrones' eindigt met grote cliffhanger

Maak je borst maar nat.

We gaan langzaam maar zeker richting het zevende seizoen van HBO-serie Game of Thrones. Actrice Maisie Williams stelde tegenover Time Out London dat dit seizoen gaat eindigen met een gigantische twist. Volgens haar wordt er nu echt richting de climax gewerkt en eindigt het zevende seizoen met een grote cliffhanger.

"Het gaat nu lekker vooruit," begon de actrice die de rol van Arya Stark speelt. "We gaan nu richting de climax en het loopt langzaam ten einde. Het is erg spannend. Ik had het gevoel dat eind vorig seizoen alles opgezet was voor het einde. Elk personage kwam op een kruispunt in zijn of haar leven en nu gaan we allemaal samen richting het einde van de serie." Daarna werd haar gevraagd wat we nog meer kunnen verwachten: "Een gigantische cliffhanger."

Het zevende seizoen heeft nog altijd geen premièredatum. Wel weten we dat HBO de laatste paar afleveringen een groter budget dan ooit geeft, want voor zeven afleveringen, betaalt men hetzelfde als normaalgesproken voor tien. We mogen dus veel veldslagen verwachten.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Hoofdpersonen 'The Walking Dead' weer samen in seizoen 7.5
Series / Nieuws

Hoofdpersonen 'The Walking Dead' weer samen in seizoen 7.5

De groep gaat weer samen optrekken en samen dingen doen.

Opmerkelijk genoeg was in de eerste helft van het zevende seizoen van AMC's The Walking Dead de groep van Rick grotendeels opgesplitst. Carol en Morgan woonden in de Kingdom, Maggie en Sasha bevonden zich sinds het gruwelijke overlijden van Glenn in de Hilltop en Daryl was gevangen genomen door Negan, nadat hij zijn heerschappij betwistte.

In de tweede helft van dit seizoen krijgen we oorlog te zien, en nemen Rick en de zijnen het eindelijk op tegen Negan. Rick zal daartoe proberen Alexandria, de Hilltop en de Kingdom te verenigen, om het schrikbewind van de Saviors af te schudden. Dit vertelde acteur Norman Reedes aan Entertainment Weekly, dat hem vroeg naar de tegenvallende ontvangst van het seizoen.

"Weet je, deze serie voelt voor mij altijd als iets waarin de groep samenwerkt. En die eerste helft was dus erg moeilijk voor ons om op te nemen. We waren van elkaar gescheiden en misten elkaar dus ook. We misten dat gevoel dat we hadden tijdens de opnames hiervan. Maar ik weet dat de serie evolueert en de eerste helft zwaar was, dus de toekomst brengt ons weer samen. Daar kijkt iedereen heel erg naar uit."

Vanaf 12 februari weer op tv.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Twee nieuwe foto's 'Iron Fist'
Series / Foto's

Twee nieuwe foto's 'Iron Fist'

Danny Rand ziet er nogal Zen uit.

In maart gaat het Marvel serieuniversum verder op Netflix, met de première van Iron Fist. Het personage wordt gespeeld door acteur Finn Jones en van hem zijn nu twee nieuwe foto's vrijgegeven. Hij zal in de serie duidelijk vrij Zen zijn, gezien de pose die hij aanneemt op de beelden.

Iron Fist bestaat al sinds 1974 in de Marvel-comics. Hij is het alter ego van Danny Rad, en martial artist, die bekend staat om zijn gele masker en broek. Hij heeft verder een kenmerkende drakentattoo op zijn borst. De tattoo vertegenwoordigteen oeroude en mystieke mogelijkheid die Danny moet gebruiken om zijn chi te kunnen bundelen en supersterk te zijn.

De show laat zien hoe Iron Fist na jaren afwezigheid terugkeert naar New York, om zijn familiebedrijf weer over te nemen. Daarbij moet hij het opnemen tegen allerlei bovennatuurlijke krachten. Vanaf 17 maart op Netflix te zien.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.