Geoffrey Rush als Albert Einstein in tv-spot 'Genius'

Geoffrey Rush als Einstein in 'Genius'-spot

De eerste aflevering van Ron Howards miniserie wordt op 25 april door National Geographic uitgezonden.

Zilko Tarici, 4 februari 2017 15:45


National Geographic heeft een 45 seconden durende Super Bowl-spot van de nieuwe miniserie Genius vrijgegeven. De spot, die eerder deze week werd gefilmd in Praag, zal direct na het optreden van Lady Gaga tijdens de pauze van de Super Bowl te zien zijn. In de spot zien we hoe Albert Einstein (Geoffrey Rush) het nummer Bad Romance van Lady Gaga op de viool speelt.

Het verhaal van de miniserie is gebaseerd op Walter Isaacsons bejubelde biografie over de gevierde wetenschapper. De eerste aflevering werd geregisseerd door Ron Howard (Apollo 13, Rush), wat tegelijkertijd de eerste keer betreft dat de bekende filmregisseur een tv-serie maakt. De opnames van Genius werden onlangs afgerond in Praag. De serie zal in 2017 worden uitgezonden door National Geographic Channel in 171 landen en 45 talen.

In de tien afleveringen van Genius zien we hoe een vindingrijke, rebellerende patentmedewerker de mysteries van het atoom en het universum ontrafelde. Ook zien we hoe Einstein was in zijn persoonlijke leven.

Genius wordt geproduceerd door Brian Grazer, Ron Howard, Francie Calfo, Anna Culp, Gigi Pritzker, Rachel Shane, Melissa Rucker, Sam Sokolow en Jeff Cooney. Ken Biller zal dienst doen als showrunner van de serie.

Bron: National Geographic Channel

Lees meer over: Genius, Johnny Flynn, Geoffrey Rush, Albert Einstein, Emily Watson, Lady Gaga

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws