search
Michael Scofield zorgt voor een storm in nieuwe beelden 'Prison Break' Seizoen 5
Series / Trailer

Michael Scofield zorgt voor een storm in nieuwe beelden 'Prison Break' Seizoen 5

Dit keer start de andere broer achter de tralies.Vanaf 4 april keert het ooit zo succesvolle Prison Break terug op de buis. De serie rond Michael Scofield (Wentworth Miller) en Lincoln Burrows (Dominic Purcell) krijgt een vijfde seizoen, bestaande uit in totaal negen afleveringen. Hierboven een nieuwe spot.

In seizoen 5 keert Scofield terug uit zijn graf en hij blijkt vast te zitten in een bajes. Lincoln en Sara (Sarah Wayne Callies) bundelen de krachten om een van de grootste ontsnappingen ooit te realiseren. In hun poging dit voor elkaar te krijgen, ontmoeten ze ook de drie van Fox River State Penitentiary's meest gevreesde ontsnappers: T-Bag (Robert Knepper), C-Note (Rockmond Dunbar) en Sucre (Amaury Nolasco).

De originele reeks Prison Break-seizoenen werd uitgezonden van 2005 tot en met 2009. Nadat het eerste seizoen een enorme hit was, daalden de kijkcijfers gedurende de rest van de seizoenen. Ook de ontvangst ging snel achteruit. De serie sloot destijds af met de "film" The Final Break.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen