Nieuwe castleden voor 'Star Trek: Discovery'

Nieuwe castleden voor Star Trek: Discovery

De Shenzhou krijgt drie nieuwe bemanningsleden.

Jim Pedd, 15 februari 2017 om 08:00

CBS heeft weer wat nieuwe castleden voor Star Trek: Discovery gevonden. Het gaat om een drietal acteurs die vermoedelijk relatief kleine rollen krijgt. Acteurs Maulik Pancholy, Sam Vartholomeos en Terry Serpico hebben allemaal getekend voor de show.
Pancholy zal, blijkens de aankondiging van CBS, de rol van Dr. Nambue spelen, Chief Medical Officer op het schip de Shenzhou, van Michelle Yeoh. Daarnaast speelt Sam Vartholomeos de rol van Ensign Connor, een junior officier net klaar met de Starfleet Academy. Het trio wordt afgerond door Terry Serpico als Admiral Anderson.

De hoofdrol in Star Trek: Discovery is voor Sonequa Martin Green, die hierin een Lt. Commander speelt. Acteur James Frain is de vader van Spock, Sarek en Doug Jones speelt een officier op de Discovery. De dertien afleveringen spelen zich voor de missie van Kirk af en zouden één verhaal vertellen. Welk verhaal precies is niet bekend. De show zou in mei van start moeten.

Lees meer over: Star Trek Discovery, CBS, Netflix, Shenzhou, Maulik Pancholy, Michelle Yeoh, Sam Vartholomeos, Terry Serpico, Sonequa Martin Green

Populair nieuws