'Stranger Things' krijgt vier of vijf seizoenen

En moet eindigen voordat het publiek het moe is.

Jim Pedd, 15-02-2017 10:14

Netflix-serie Stranger Things was een megahit, en het tweede seizoen belooft net zo leuk te worden. Maar nu is het de vraag of de makers wel voorzichtig zijn en de serie niet uit gaan melken. Matt en Ross Duffer vertelden tegenover Entertainment Weekly dat ze van plan zijn vier tot vijf seizoenen te maken in totaal. Daarnaast is er een nieuwe reeks foto's onthuld, die je onderaan dit bericht kan bekijken.
Matt: "Ik wilde echt een duidelijk einde hebben. Ik wil niet een van die series maken, die uiteindelijk zonder brandstof komt te zitten en die de interesse van het publiek verliest. Je wil op je hoogtepunt stoppen."

Ross: "Hopelijk voel je je aan het eind van seizoen 2 helemaal bevredigd, wil je meer, maar voelt het alsnog als een einde. Maar we hebben natuurlijk ook de fundering gelegd voor volgende seizoenen."

In dit nieuwe seizoen wordt de rust in Hawkins flik verstoord door de komst van een broer-zus duo, Billy (Dacre Montgomery) en Max (Sadie Sink). Max raakt snel bevriend met de jongens, maar Billy neemt het juist tegen hen op. Tegen die achtergrond leren we meer over het Upside Down en de terugkeer van Eleven.

Bron: EW

Lees meer over: Stranger Things, Netflix, Matt Duffer, Ross Duffer, Sadie Sink, DacreMontgomery, Sean Astin

Populair nieuws

Laatste serienieuws

'Last of Us'-acteur wil opvallend personage spelen

'Last of Us'-acteur wil opvallend personage spelen

Populair nieuws

Spannende Netflix-thriller blijft een aanrader

Spannende Netflix-thriller blijft een aanrader